Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.206
- 18.370
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yonca Lodi'nin neyi oluyorGüneyli sol bek mi... Latin Amerikalı mı yani?
Aklıma gelen isim Renan Lodi. Olur mu olur. Benfica Kerkez'den vazgeçip ona yönelmiş diyorlar ama bence blöf yapıyorlar Kerkez'i alırlar. Renan Lodi süper olur
Emin bayram 4. StoperO yüzden gel yabancıda anlaşalımKaan bence stoper, sağ bek ve ön libero yedeği ancak üçüncü stoper değil, daha doğrusu olmamalı
Gider Barcelona ile imzalar, 35 inde bize yanlar ama orada da bay bay demek lazım.
Güya Hakan Calhanoglu ile anlaşmıştı. Hediye etseydi Elmas yönetimine zamanında ?Metin öztürk denen tipler yüzünden taraftarı gaza getiriyorlar sonra olay tam tersi çıkınca insanlar haliyle sinirleniyor.
10 milyon edecek golcü değildi.aslında diagne okadar kötü golcü değildi
wandaya laf cakmis gibi yada rakiplerimizeYani ?
Şampiyonluk gecesi anons edilmesi gereksiz bence. Gidelim Sabri’yi de anons edelim vs. Barışabiliriz de şu anki şampiyonlukta ne kadar katkısı var ? Yönetimin kuyusunu kazmayarak mı fayda sağlıyor?konu dışı ama aklıma geldi
adnan polat'ın camia ile barıştırılmasından memnunum.
yaşım yetmediği için kendisini ilk kez 2006'da tanımıştım. o zamanlar herkes seviyordu
ibrasızlıkla gönderilince üzülmüştüm her şeye rağmen.
şampiyonluk gecesi anons edilmesi güzel oldu. tatsızlıkları geride bırakmış olduk.
Sağ bek Berkan Keskin in opsiyonunu kullandı kiraladığımız takım.
Saydığın isimlerle oynadık renktaşbizim için en iyi transfer boey - nelsson ve torreiranın takımda tutulması olur. bir şekilde ligde vs. gol atacak topçu buluruz.
özellikle boey ve nelssonun tutulmasının çok zor olduğunu biliyorum ama avrupada başarı için istikrar şart. bu üçlüden en az 2 tanesini tutmalıyız.
boeyi 20-25 milyona da satsak bu kadar dominant oyuncu bulmamız zor. para olsa bile trye getiremezsin. nelssonu alacaklara da serbest kalmasını verip alsınlar, aşağısı bize zarar yazar.