- 3 Temmuz 2012
- 134.942
- 81.609
- 5.198
felipe anderson mu
rashica mı
rashica mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele cekeriz yanina daTemposu düsükse kalsin, temposuzorta saha ile CL bir yere varamayiz
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarin ve sonraki gunler gelismeler bekliyorumumudu koruyalim
Yav hadi işine bak hiçbiri gelip top oynatamaz gelenleri gördük. Küçümsedikleri ligde ziraat bile alamadılar. Lucescu da 80 yaşında oldu hala onu diyorsan daha demiyorumSayamiyorsun ne ya ne sacmaliyon. En üst seviyeleri saymiyorum bile sana Roger schmidt al sana bunak lucescu o bile büyük hoca
Almadı ya mümkün mü abi 8 milyon maaş almış geçen son %49 vergi ödüyor 500 K Euro maaş olanlar hemde zorunlu, Burhan Can iyice sapıttı.Salliyor. O parayi brüt olarak Parisde zor almistir.
Yahu Terim sözüm ona alfa bir karakterdide neler yaşandı onun zamanındayauv gerçek bu
hepimiz içten içe biliyoruz
hocalığına lafım yok
değişik ve alışık olmadlğmğz bir tarzı var
yeni nesil topcular seviyor bu tarzı
ben karakter yapısından bahsediyorum
çok iyi bir insan olduğu belli
amaaaaa alfa değil gs hocası alfa olmalı biraz
silik kalıyor
Farkındaysan bunak dedim. Neyse iyi nöbetlerYav hadi işine bak hiçbiri gelip top oynatamaz gelenleri gördük. Küçümsedikleri ligde ziraat bile alamadılar. Lucescu da 80 yaşında oldu hala onu diyorsan daha demiyorum
PL'de küme düşen Southampton bonservisi çift haneli olur zaten 13'e aldılar sanırım.Hangi takimda oynuyor? Ayrica boyle taninmamis oyuncuyu almakta problem olmaz eger maliyeti yuksek degilse. Tabi oncelik biraz daha kalitesini ispatlamis oyuncu olabilir ama ikinci transfer olarak o dedigin tarzda bir oyuncunun alinmasi iyi olur genis rotasyonda.
Yav PSG den net 7 milyon almıyor mu zaten
Burhan Can Terzi: "Galatasaray'a en yakın sol bek Alex Sandro."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi