- 20 Ağustos 2017
- 19.024
- 12.739
- 1.653
Yok buyukluk acisindan demedim. Cidden bunlarla mac yapsak yeneriz demek istedim.Topcularin kariyerleri icin oyle
Yoksa Cimbom'dan buyuk takim kainatta yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok buyukluk acisindan demedim. Cidden bunlarla mac yapsak yeneriz demek istedim.Topcularin kariyerleri icin oyle
Yoksa Cimbom'dan buyuk takim kainatta yok
Icardi'yle cikarsak bence de yenerizYok buyukluk acisindan demedim. Cidden bunlarla mac yapsak yeneriz demek istedim.
Hesaplamalarıma göre icardi 5,8 baros ediyor maalesefForuma fazla giremiyorum geriden geliyorum icardinin sezon gittiğinde gelmeyeceğini düşünüyordum paragöz karısı varken gelmez işin Aslı ben biraz daha icardi tarzı değilde eski oyuncumuz baroş gibi adam istiyorum
İsim fetisi ile hiç alakası yok kalite olarak net bir olay bu.Pavlidis 2.forvet olarak olabilir ancak.Cv'si onemli degil katki saglayip saglamamasi onemli. Isim fetişi belirleyici olmamali. Kaldi ki pavlidis daha 24 yasinda
Her siyahi oyuncuya aynı muameleyi yapmayın yahu adam fulham altyapısından çıkma çocuk gibiydi o zaman yaşı normal yaniBunun 26 yaşında olması mümkün değil
TamamNelson yerine merih bana uyar . 25 e satış olduğunda
Ligde de Taylan ile oynicaz kulüpten resmi bilgi. Televizyonu ve interneti kapatabilirsiniz.Transferi kapattık herhalde.Cl maçlarına cica+morutan+muhammed ile çıkarız.
Sakatlanmayan Renato ligin icinden gecer
Lemina gibi takilir sanirimYa sakatlanan renato?