- 6 Eylül 2014
- 93.220
- 64.156
- 4.608
Futbolcumuza düzgün davraniki yorum da çok yanlış.
Tete'nin özgüven sorunu yok, zeka sorunu var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcumuza düzgün davraniki yorum da çok yanlış.
Tete'nin özgüven sorunu yok, zeka sorunu var.
hakaret mi ettim olm. oyun zekası düşük, aksini iddia eden de yoktur muhtemelenFutbolcumuza düzgün davran
Oyun zekasını şimdi söyledin kıvırma hemenhakaret mi ettim olm. oyun zekası düşük, aksini iddia eden de yoktur muhtemelen
Sosyal zekası seninle aynı düzey.
Lan olum nerden geliyor bunlar aklinanajsjsjahahahahahahaHepsi Burda Emerson Royal de vip üyeler
Peki ya siz nerdesiniz
Cem kim renkdas. Cem Karaca mi
Benimde vardı patlattim sivilCEMiSivil Cem
evlilik ne zmn bavaşımOyun zekasını şimdi söyledin kıvırma hemen
Evlenmeye karsiyimevlilik ne zmn bavaşım
Sakalını kökten keserim gelirse![]()
Niklas Beste - Spelersprofiel 25/26
Niklas Beste, 27, uit Duitsland ➤ SC Freiburg, sinds 2024 ➤ Rechtsbuiten ➤ Marktwaarde: 10,00 mln. € ➤ * 4 jan. 1999 in Hamm, Duitslandwww.transfermarkt.nl
Cago’ya göre ilgileniyormuşuz, tanımıyorum açık alan topçusu gibi ilk izlenimim
![]()
Niklas Beste, 27, uit Duitsland ➤ SC Freiburg, sinds 2024 ➤ Rechtsbuiten ➤ Marktwaarde: 10,00 mln. € ➤ * 4 jan. 1999 in Hamm, Duitslandwww.transfermarkt.nl
Oyuncuyu hiç izlemedim sadece videosuna göre yorum yapıyorum bir kanat için beklediğimiz hız ve güçte değil gibi. Duran topları ve ortaları iyi.![]()