Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1717191770209.webp

Burhan denen elemana karşı tiksinç seviyesindeyim. Keşke yasaklı kaynak olsa.

Kopenhag ve kupada bir tane atmıştı yanılmıyorsam, kupa da atması değerli değil ancak ŞL de beraberlik gölü çok önemliydi. Kanat oynayan adamın ilk görevi gol atmak olmamalı zaten, asist ve asist öncesi pas, adam eksiltme, boş alan yaratma vs. Bunlarıda oynadıkça, özgüven depoladıkça yapar, neticede bunları yapabildiği için yaptığı için transfer ettik adamı, bir senede top oynamayı unutacak hali yok, bir sene daha kalıp şanş verilmesi lazım diye düşünüyorum.

Acikcasi, cok kez sans buldu. Baya sinir etmisti hepimizi secileriyle ve kacirdiklariyla ustune defansa yardima gelmemesi ile ki Boey vardi arkasinda.

Rodop ve Kadir'i ben talk show izler gibi takip ediyorum ya. Muhabirlik sınıfına bile koyamıyorum onları. Biz forum olarak onlardan 2 gün önde gidiyoruzdur bilgi konusunda öyle diyim.

Tüm yaz yönetimin 5 mt yakınında dolanıp sıfır bilgi ile dönemi kapatıyorlar. Sosyal medyadaki twitlere göre yayın yapıp birilerinin masraflarını karşılaması karşılığında şamata gırgırla kamp kamp geziyorlar.
Birakin da dedeler eglensin, adamlar gocup gidecek yakinda

temmuz 20ye kadar lig içi gelecekler dışında kimse gelmez ki o da iyi ihtimalle

gidecekler belirleyici olacağı içim asıl gazetecilik bu konuda haber almakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt