Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
Evlenin arkadaşlar evlenince anladım ki bekarken ot gibi yasiyormusumEvlenmeye karsiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlenin arkadaşlar evlenince anladım ki bekarken ot gibi yasiyormusumEvlenmeye karsiyim
Hojbjerg all-round player, tam aradigimiz adam.
Hüsnü Subaşı dediyse doğrudur smh
Ali Turap daha iyi.
Kopenhag ve kupada bir tane atmıştı yanılmıyorsam, kupa da atması değerli değil ancak ŞL de beraberlik gölü çok önemliydi. Kanat oynayan adamın ilk görevi gol atmak olmamalı zaten, asist ve asist öncesi pas, adam eksiltme, boş alan yaratma vs. Bunlarıda oynadıkça, özgüven depoladıkça yapar, neticede bunları yapabildiği için yaptığı için transfer ettik adamı, bir senede top oynamayı unutacak hali yok, bir sene daha kalıp şanş verilmesi lazım diye düşünüyorum.
Beyinsiz bekleri severim renktas bizim lige uyacağını düşünüyorum..
Bu duzlemde, buyuk bir Umit Ozat hayrani olmalisin renkdasim ?
Birakin da dedeler eglensin, adamlar gocup gidecek yakindaRodop ve Kadir'i ben talk show izler gibi takip ediyorum ya. Muhabirlik sınıfına bile koyamıyorum onları. Biz forum olarak onlardan 2 gün önde gidiyoruzdur bilgi konusunda öyle diyim.
Tüm yaz yönetimin 5 mt yakınında dolanıp sıfır bilgi ile dönemi kapatıyorlar. Sosyal medyadaki twitlere göre yayın yapıp birilerinin masraflarını karşılaması karşılığında şamata gırgırla kamp kamp geziyorlar.
İbrahim üzülmez der kenara çekilirim.. Bence 1 bek okuma yazma bilmemeli çiğ et yemeli kısaca medeniyetteb uzak olmali
Laf etme fazla sonra özelden tehdit yersin faradım3+1 yıllık mı öyleyse daha inandırıcı oluyor.