Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.278
- 58.422
- 3.383
zurhancan net olarak yasaklanması gereken rezil bi herif
eyüp yıldızdan falan farkı yok
eyüp yıldızdan falan farkı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
temmuz 20ye kadar lig içi gelecekler dışında kimse gelmez ki o da iyi ihtimalle
gidecekler belirleyici olacağı içim asıl gazetecilik bu konuda haber almakta
İbrahim üzülmez der kenara çekilirim.. Bence 1 tane bek okuma yazma bilmemeli çiğ et yemeli kısaca medeniyetteb uzak olmali
Benim evlilik yıldönümü23 Temmuz UEFA fikstür kumpasi
Biraz da kalender olmalı derim kalenderimCig et yeme noktasinda imzami cakarim. Sonun kadar haklisin, tempolu, guclu ve agresif bek can'dir.
Muradım evlilik de bir çeşit kumpas, imzayı atanlar bin pişmanBenim evlilik yıldönümü
Biraz da kalender olmalı derim kalenderim![]()
Hanım bu mesajı görürse gerçekten kumpas olurMuradım evlilik de bir çeşit kumpas, imzayı atanlar bin pişman![]()
%100Yine orta saha için imkansız hedefler konuşuluyor..Bu husus aşırı can sıkıcı geçen yıl da gördük aynı senaryoyu..Thuram -fofana-gravenbech derken son gün vecino geliyordu onu da istemedik daha kötüsünu aldık ..
Biraz gerçekçi isimler konusulsa keske
Mutluluğunuz daim olsun renkdaşımHanım bu mesajı görürse gerçekten kumpas olur![]()
%100
Salak salak Bruno Fernandes falan gördüm bir de, aptallığın lüzumu yok.
Rahmetli babam koyu bjkliyfi ve ibo yu çok severdi kör ibo derdi orta açamadigi içinİbrahim üzülmez der kenara çekilirim.. Bence 1 tane bek okuma yazma bilmemeli çiğ et yemeli kısaca medeniyetteb uzak olmali