Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Wan Bissaka - Sanchez - Apo - Kohn
Torreira - Amkarbat
Ziyech - Griezmann - Baris
Icardi

Okan Buruk: "Erden bey sevdiğimiz birisi. Galatasaray için önemli hizmetlerde bulundu. Hepimiz devam etmesini istedik. Onun bırakması bizi üzüyor. Kendisinin söylediği gibi, bende burada gelip geçiciyim Erden bey de aynı şekilde, kendisi de söylediği için söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Tek isteğimiz Galatasaray başarısı. Devam etmeme kararı aldı ama Galatasaray başarısı için elinden geleni yapacak. Aslolan Galatasaray. Galatasaray taraftarı en mutlu olması gereken taraftar. İki yıldır şampiyon oluyoruz. Bizi dışardan karıştırmalarını doğru bulmuyorum. Daha güçlü daha pozitif olacağız. Erden bey çok önemliydi ve artık Erden bey yok ve bu duruma da adapte olmamız gerekiyor."

Barış Alper kalıyormuş bundan daha güzel bir haber olamaz.
GPGg0GJXUAAHT5s

Okan Buruk: "Erden Timur'un kalmasını hepimiz istedik. Onun ayrılışı bizi üzdü. Kendisinin sözü olduğu için söylüyorum, yanlış anlaşılmasın. Galatasaray tarihinde kimler geldi geçti... Ben bugün buradayım, yarın burada olmam ama yine Galatasaray'ın başarısını isterim. Aslolan Galatasaray'dır."

Iste bu hocam, bravo.

Okan Buruk: “Çocukken herkes deftere araba, bebek resmi çizerken ben Galatasaray yazardım..”

Keşke haber doğru olsa. Ama Sportif AŞ'de başkanvekili olarak belirtilmedi kendisi o yüzden daha ilk başı bile doğru olmayan haberin doğru olma ihtimali yok sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt