Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
E o zmaan ordan 1 adet fofana rica edeceğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize düşer mi Azizim? Bayıldığım bir topçuMcTominay harbi olur bu arada
Bunlarda war mı zımba gibi sağ bek forvet veya 8 no hea
Keşke haber doğru olsa. Ama Sportif AŞ'de başkanvekili olarak belirtilmedi kendisi o yüzden daha ilk başı bile doğru olmayan haberin doğru olma ihtimali yok sanırım.
Abi fizik var, statik değil, hucüma da çıkıyor. Tempolu tam ilaç olacak profil. United planlarını bu adama endekslemediği bence kesin. Eylül transferi gibi duruyor. Neden olmasın?Bize düşer mi Azizim? Bayıldığım bir topçu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten kurmaylarına: "Bana bir dünya yıldızı getirin“ dediğine inanıyor musunhiç sanmam
Artık paraya kıyıp cat cat ilk alternatifleri aldığımız, parayı bastığımız bir transfer dönemi görmek istiyorum
Keşke eylüle kalmadan böyle bir profili bünyemize katsak. Torreira ve Tominay önlerine de skorer bir #10 ile ıslanırız her maç.Abi fizik var, statik değil, hucüma da çıkıyor. Tempolu tam ilaç olacak profil. United planlarını bu adama endekslemediği bence kesin. Eylül transferi gibi duruyor. Neden olmasın?
Galatasaray’ın gerçek takipçileri ve taraftarları başarı ve başarısızlığın kokusunu alır. 2 senedir koya koya şampiyon olacağız diyordum.
Ancak bazı gerçekler vardır mesela Nihat Kırmızı sportifte görev alıp konuşmaya başladıysa, başarısızlık kaçınılmazdır.
10 senedir demediğim şeyi diyorum fenerbahçe bu yıl şampiyon olur.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten kurmaylarına: "Bana bir dünya yıldızı getirin“ dediğine inanıyor musun