Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.040
- 7.360
- 1.823
Ben geldim bileKeşke eylüle kalmadan böyle bir profili bünyemize katsak. Torreira ve Tominay önlerine de skorer bir #10 ile ıslanırız her maç.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben geldim bileKeşke eylüle kalmadan böyle bir profili bünyemize katsak. Torreira ve Tominay önlerine de skorer bir #10 ile ıslanırız her maç.
Hala thuram fofanalar havada ucusuyor
Okan hoca oyle adam ISTEMIYOR
Amkarbati alip, toreyra - amkarbat onlerine yilzdiz 10 seviyor
A.A. kadar yollari varkonuyu okuyan ifblilere bişey demeyecekmisin heis
Çok ağır oyuncu çıktı Eyüp. Konya maçında oyuna girdi önüne top geldi 10km hızla dripling yapıyordu. Garip.eyüp aydın'dan bu sezon bi sıçrama bekliyorum bakalım, bay'ın ekibiyle çalışıyordu herhalde
parlaması lazım
Çok ağır oyuncu çıktı Eyüp. Konya maçında oyuna girdi önüne top geldi 10kmz hızla dripling yapıyordu. Garip.
Okan Buruk: "İlk planlamamız, 4 mevkiye transfer yapmak."
Olur olmaz bilmiyorum ama seneye başka takımda pişmesi iyi olacaktır.agir oyuncu tutmaz osde
gule gule beyup
Sağ bek, orta saha, 10, yedek santrafor herhalde bu şekilde. Zaha, Tete, Ziyech 3'lüden 2'si gidere yabancı kanat gelir. Ya da bu 4 mevki içine yerliyi de sayıyorsa kanat Oğuz Aydın olabilir ama onu gideceklerin yerine olarak düşünmüştür Kerem yerine.Okan Buruk: "İlk planlamamız, 4 mevkiye transfer yapmak."