Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo 15 M
Nelsson 17.5 M
Kerem A. 10 M (arabistan)
Zaha 8 M (londra takımı)
-----------------------------
40.5 M EU transferden gelir - hadi 40 diyelim

K.Thuram 15M
Senaya 8 M (Attım kafadan)
İlkay (şartlarını bilmiyorum)
Oğuz Aydın 5 M
Yedek forvet 4 M
Bekte yedeklemek lazım
--------------------------
32 M + ilkay + bek yedekler

bence güzel denklem ?

Çok fazla vasat yerli almak iyi değil araya 1-2 serpiştirmek ok ama sayıları artarsa kadro kalitemizi düşürür, az ama öz transfer yapmalıyız hem yerli hem yabancı.

Alanya'dan Yusuf ve Oğuz alınsa kontenjanı doldururlar zaten hem de ihtiyacı karşılama ihtimalleri var.

Yabancı noktasında tüm parayı orta sahaya harcamalıyız gerekirse bekte Dubois - Kaan oynayalım ama orta sahayı artık geçilmez yapalım oyunun iki yönünü de oynayan adamlar bulmalıyız. Onuachu satın alınamaz belki yine boşta kalırsa TS'ye kalmadan kiralamalıyız he gelmek ister mi Icardi varken bilmiyorum ama Vinicius gibi bir profile de muhtaç kalmıyor olmamız lazım adam akıllı bir yedek forvet şart ki bir sayfa önce gördüm Ben Yedder yaşı da var tam güzel oturur bu profile Araplar vs istemiyorsa çok para kazanabileceği bir teklif alacağını sanmıyorum 33 yaşında.
Orta saha konusunda %100 hemfikirizde sagbek konusunda artık Dubois Kaan isimlerinden vazgeçelim yaaa.Bu gozler preciado gibi bekler görmek istiyor.İstense bulunur.Kaan ayhana lafım yok acayip iyi profesyonel nereye koysan oynuyor ama origin sagbek şart Şampiyonlar ligi için takım kurmak şart .100 tane kanat alacağımıza birazda ortasahave beke önem verelim

isim falan veremeyeceğim de, hayvan gibi atletik oyuncular alalım yaw. bir BAY ligin içinden geçti. torriera, boey keza.

full atletic + staminalı oyuncuların faide vermeme ihtimalleri yok.

bjk'ye bakıyorsun gedson. fb'de osayi, ferdi, oosterwolde, batshuai. bizde torriera, sanchez, BAY, boey.

ligde iş yapan oyuncuların alayı atletik oyuncular. tek olmasa bile en önemli kriterlerden biri olmalı bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt