Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.309
- 15.926
- 2.498
Guendouzi’yi gözümüzde çok büyütüyoruz. Ne Arsenal, ne Marsilya ne de Lazio’da ahım şahım top oynamadı. Büyük beklentiye girip hayal kırıklığına uğrarız sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim o ya breivik miSezon ortasında Nisan gibi haber çıkmıştı. Bir yüksek potansiyelli ama sakatlıktan dolayı uzun süre futboldan uzak kalmış bir oyuncuyu iel anlaştığımıza dair ne oldu acaba hiç haber çıkmadı bir daha? Bir de adı neydi?
PASS
İlker geldi :dSoner geldi mi
Zaniolo 15 M
Mahir Çayancı mısın?
Göztepeye miSoner geldi mi
Orta saha konusunda %100 hemfikirizde sagbek konusunda artık Dubois Kaan isimlerinden vazgeçelim yaaa.Bu gozler preciado gibi bekler görmek istiyor.İstense bulunur.Kaan ayhana lafım yok acayip iyi profesyonel nereye koysan oynuyor ama origin sagbek şart Şampiyonlar ligi için takım kurmak şart .100 tane kanat alacağımıza birazda ortasahave beke önem verelimÇok fazla vasat yerli almak iyi değil araya 1-2 serpiştirmek ok ama sayıları artarsa kadro kalitemizi düşürür, az ama öz transfer yapmalıyız hem yerli hem yabancı.
Alanya'dan Yusuf ve Oğuz alınsa kontenjanı doldururlar zaten hem de ihtiyacı karşılama ihtimalleri var.
Yabancı noktasında tüm parayı orta sahaya harcamalıyız gerekirse bekte Dubois - Kaan oynayalım ama orta sahayı artık geçilmez yapalım oyunun iki yönünü de oynayan adamlar bulmalıyız. Onuachu satın alınamaz belki yine boşta kalırsa TS'ye kalmadan kiralamalıyız he gelmek ister mi Icardi varken bilmiyorum ama Vinicius gibi bir profile de muhtaç kalmıyor olmamız lazım adam akıllı bir yedek forvet şart ki bir sayfa önce gördüm Ben Yedder yaşı da var tam güzel oturur bu profile Araplar vs istemiyorsa çok para kazanabileceği bir teklif alacağını sanmıyorum 33 yaşında.
gösterin hünerizini veli bey
Hüseyin Üçüncüyüm. #61 #TrabzonMahir Çayancı mısın?
Orta sahaya atletikligi olmadan kabul edecegimiz tek insan Ilkay gundo olmalıisim falan veremeyeceğim de, hayvan gibi atletik oyuncular alalım yaw. bir BAY ligin içinden geçti. torriera, boey keza.
full atletic + staminalı oyuncuların faide vermeme ihtimalleri yok.
tek kriterim, #hayvanlar gibi atletizm.gösterin hünerizini veli bey
ilkay haricinde kadroya eklenen bek ve ortasaha epey atletik ? ilkay doktor rolünde.tek kriterim, #hayvanlar gibi atletizm.
thuram'ı gerçekçi bulmadım üstad ya k.bakma. ilkay da bu dönemde bence bize gelmez.ilkay haricinde kadroya eklenen bek ve ortasaha epey atletik ? ilkay doktor rolünde.
şu kadroda icardi çok koşmadan 30 gol atar 1 sezonda.
gerçekçi değil zaten - bize sekmez , daha doğrusu Türkiye'de hayata ikna etmek lazım...thuram'ı gerçekçi bulmadım üstad ya k.bakma. ilkay da bu dönemde bence bize gelmez.