Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Assignon Sanchez Apo Kohn
Torreira Thuram
Zanio ilkay Baris
İcardi

Hayal kuralim.
Ne hayali olm 3 tane adam var biri küme düşen takımın oyuncusu, diğeri bu sene düşüşte. İlkay da takım arıyor zaten.
Her türlü bağlanır şu takım da. Kanatlar kısır kalabilir, şu kolombyali gibi hayvani çalım ayan herif lazım bize

Kutlamaların tekrarını izliyorum keremle Okan hocanın arasi bariz bozuk ya doğru dürüst sarilmadilar bile dün fark etmemistim
Bunuda ben anlamıyorum sen 3.ligten gelmiş topçusun Okan hoca hep arkanda durdu oynattı
Sen kötü oynadın kenara aldı ne yapacaktı her topu kaptırıp takımı 70 metre geriye koşturmanimi bekleyeceksin ziyech ve barış senden öndeydi onlar oynadi işte bu çocuğu bu yüzden sevmiyorum

Kendini turkiyenin en iyi kanat oyuncusu sanıyor genç kız gibi kapris yapıyor git bakalım avrupaya kim çekecek kaprisini nazını

Yanlış bilmiyorsam Bizim eleme maçımızın ekstra bir primi var bu seneden itibaren teyit etmek lazım emin değilim ama lig aşamasına katilma turunu kazanan ekstra 5 milyon Avrupa liginde giden de 2.5 kazanıyor diye biliyorum
Play off oynayan elenen 5 milyon alıyor kazanan zaten CL ayak bastı parasını alıyor.

Ayağı kırılmış o tahta masa
Senden çok daha vefalı çıktı Keramettin

Oo transfer nöbeti

İlk sayfada yerimizi alalım
Seninle Moldovyalı kadınlara gitmiştik Onur'um hatırlar mısın?Çıkışta sen beni lobide beklerken senin kadın Onur'un erken geldi demişti yine o şekilde erken gelmişsin beaaaa Onur'um :D

Bu Victor olayı ciddi galiba, epey kızmış olmalı ki böyle bir şey paylaşmış. Bilemedim, futbolcu aileleri için yeterli güvenlik sağlanamamış anladığım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt