- 26 Ocak 2021
- 35.267
- 33.885
- 2.233
2,5 ay boyunca ilkay kolpası haberi okumak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
romosunu sokimMuslera
Doue ramos apo cuyper
Barış toreira rabiot carrasco
Grizman ikardi
Doueyi iyi dediniz diye yazdım tanımıyorum
Ne hayali olm 3 tane adam var biri küme düşen takımın oyuncusu, diğeri bu sene düşüşte. İlkay da takım arıyor zaten.Muslera
Assignon Sanchez Apo Kohn
Torreira Thuram
Zanio ilkay Baris
İcardi
Hayal kuralim.
Bunuda ben anlamıyorum sen 3.ligten gelmiş topçusun Okan hoca hep arkanda durdu oynattıKutlamaların tekrarını izliyorum keremle Okan hocanın arasi bariz bozuk ya doğru dürüst sarilmadilar bile dün fark etmemistim
Nöbet bitti ulan ne ilk sayfasıOo transfer nöbeti
İlk sayfada yerimizi alalım
Play off oynayan elenen 5 milyon alıyor kazanan zaten CL ayak bastı parasını alıyor.Yanlış bilmiyorsam Bizim eleme maçımızın ekstra bir primi var bu seneden itibaren teyit etmek lazım emin değilim ama lig aşamasına katilma turunu kazanan ekstra 5 milyon Avrupa liginde giden de 2.5 kazanıyor diye biliyorum
5milyonluk ortasaha bakalım o zamanPlay off oynayan elenen 5 milyon alıyor kazanan zaten CL ayak bastı parasını alıyor.
Seninle Moldovyalı kadınlara gitmiştik Onur'um hatırlar mısın?Çıkışta sen beni lobide beklerken senin kadın Onur'un erken geldi demişti yine o şekilde erken gelmişsin beaaaa Onur'umOo transfer nöbeti
İlk sayfada yerimizi alalım
bizim taraftar da cıvkını çıkardı iyice. okan hocanın konusuna bir bak videolaraBu Victor olayı ciddi galiba, epey kızmış olmalı ki böyle bir şey paylaşmış. Bilemedim, futbolcu aileleri için yeterli güvenlik sağlanamamış anladığım.
bizim taraftar da cıvkını çıkardı iyice. okan hocanın konusuna bir bak videolara