Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konusunda alınacaklardan ziyade yapılacak satışlar geriyor beni. Erden Timur süreci yönetmese Boey'den 30+ alabilir miydik? Hiç sanmıyorum. 12-13 e falan satardık normalde.
sözleşmesinin son senesine girecekti iyi paraya sattık diye sıkarlardı bi de

Transfer konusunda alınacaklardan ziyade yapılacak satışlar geriyor beni. Erden Timur süreci yönetmese Boey'den 30+ alabilir miydik? Hiç sanmıyorum. 12-13 e falan satardık normalde.
Nöbet açılınca nasıl da yazıyorsun

kabul et bu heyecan başka bir şey ;D

Galatasaray'ı senin benim gibi düşünen ve seven adam olduğu için böyle oldu.

Atıyorum Cenk Ergün o kadar uğraşır mıydı diretir miydi yüksek bonservis fiyatında. Hiç ama hiç sanmıyorum. Al maaşı yat, daha ötesi yok.

Beni de geren yön bu yoksa oyuncu alırsın ki ben zaten bu transfer dönemi artık hocanın- scout ekibiyle birlikte tercihlerinin daha etkili olacağını düşünüyorum sonuçta 2 sene üst üste yapılmış bir şampiyonluğu var o yüzden hocanın daha etkili olmaması pek düşünülemez. Satışlarda umarım bir şeyler kapılmıştır Erden Timur'dan bunu da Kerem Aktürkoğlu'n da göreceğiz herhalde.

Karagümrük düştü bunlar gider Can Keleş'i alırlar başarılı kanat oyuncusu diye yutturmaya çalışırlar zamanında nasıl Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Jem Paul Karacan, Jose Rodriguez gibi transferler yaptıysak böyle devam ederiz.

Pisuvar'da Ibrahimovic eve geldik Umut Bulut oluruz.

İşte sağ bek gibi sağ bek

Edit
hay senin 1 dk mı skills videosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt