- 5 Eylül 2014
- 84.383
- 70.134
- 4.393
Dostum 50 lira vereyim beni salkaynak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum 50 lira vereyim beni salkaynak
Ben genel olarak oyuncu profillerine göre bakiyorum bizim aradigimiz oyuncu daha çok dikine gidebilen orta sahada fark yaratacak bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum.Gouenduzi tarzı gibi.sadece linderoth ile bu kanıya mı vardın
Üstüne alınan herkese selam
Dostum 50 lira vereyim beni sal
Gouenduzi öyle istediğin gibi dikine giden bir topçu değil bu arada.Ben genel olarak oyuncu profillerine göre bakiyorum bizim aradigimiz oyuncu daha çok dikine gidebilen orta sahada fark yaratacak bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum.Gouenduzi tarzı gibi.
CL katılabilir isek önemli bir koz olabilir İlkay transferinde üstat.futbolcunun kafasını çelersen kim isterse istesin alırsın.
Kaymayı sevmem@Mehmet Mehmetoglu Aziz'imle Hollanda'da kayığa binmek ister misin sen kanks yav![]()
@Emrah Duvar da öyle Memom, brugge 5 tane attığı Bjk maçını izleyipteolmayan yoktur.
İlkay Barça'da iyi oynayarak gelecek ahbert gelir ise tabi. 2 Yıllık bir sözleşme ile bence sorun olmaz gibiİlkayın Mesut özil vol2 olma ihtimali nedir ?
Mevzu oynayarak gelmesi degil, burayi ne kdr ciddiye alacağı onemli ahb.İlkay Barça'da iyi oynayarak gelecek ahbert gelir ise tabi. 2 Yıllık bir sözleşme ile bence sorun olmaz gibi
Ben olumluyum ya ama takım kurgusu önemli burada, Lucas ile çift tandem düşünüyor isek hiç olmaz, ancak Dries üstad ile rotasyonlu şekilde forvet arkası gibi değerlendirilecek ise olur gibi sankiMevzu oynayarak gelmesi degil, burayi ne kdr ciddiye alacağı onemli ahb.
Bu konuda cekincelerim var
İlkayın Mesut özil vol2 olma ihtimali nedir ?