- 17 Ağustos 2009
- 44.144
- 33.245
- 3.448
Öyle bir takım yazınca kadro kalitesi düşmüş bu kadroda diyor bazı arkadaşlar.kopenhag molde gibi takımların pas pas etmeyeceği fizik kalitede ve taktiksel disiplinde bir takım istiyorum bu sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir takım yazınca kadro kalitesi düşmüş bu kadroda diyor bazı arkadaşlar.kopenhag molde gibi takımların pas pas etmeyeceği fizik kalitede ve taktiksel disiplinde bir takım istiyorum bu sene
O muhabbetleri biliyoruz Keramettin baba eylül de Christian Eriksen, Allah korusun şu zihniyeti bırakalım.%100
Salak salak Bruno Fernandes falan gördüm bir de, aptallığın lüzumu yok.
Aziz Kaan sanki birkaç üyenin birleşimi gibi değil mi ?
Sıddık -Sergen -Doruk-Baris herkesten biraz var
Öyle bir takım yazınca kadro kalitesi düşmüş bu kadroda diyor bazı arkadaşlar.
kariyerinde kaç golü var bilmiyorum ama en güzelini bize atmıştı muhtemelen.Rahmetli babam koyu bjkliyfi ve ibo yu çok severdi kör ibo derdi orta açamadigi için
biz 10 numarada mertens gibi hücuma daha yakın bir oyuncuyla oynayacaksak 8 numarada defansif yönü daha güçlü bir adam almamız iyi olur
yok ilkay gibi 8 kullanacaksak o bölgede o zaman 8 numaramız da hücuma daha çok katılan biri olmalı
sağ kanadımız biraz sıkıntılı işte
ziyech tete zaniolo gibi yüksek maliyetli bir sürü adam var ama istikrarlı iş çıkmıyor bunlardan
ayrıca bu adamlar presimizi de çok düşürüyor
biz presten vazgeçince geriye giden bir takımız
Olm sen niye bumerang gibi döndün yinekariyerinde kaç golü var bilmiyorum ama en güzelini bize atmıştı muhtemelen.
o maç başka türlü bitse 2003'ün hikayesi de farklı olabilirdi.
Bu adamda eskilerin simsarı yenilerin coldwell banker tipi var
Bu adamda eskilerin simsarı yenilerin coldwell banker tipi var![]()
Kafam güzelOlm sen niye bumerang gibi döndün yine
Şamp olamayız diye kafa açıyordun aylardır, noldu?
23 Temmuz Murat Yanut evlilik kumpasıBenim evlilik yıldönümü
Alkolü bırakKafam güzel
bir ara gidiyoruz dedim ama kurtardıkOlm sen niye bumerang gibi döndün yine
Şamp olamayız diye kafa açıyordun aylardır, noldu?
Bunu diyeceğime hiç ihtimal vermezdim ama Berkan dönmeseydi Kerem Demirbay ile ligin sonunu getiremezdikGecen yaz burda defalarca söyledik bu konuyu hatirlarsan
Iki torreira istiyor hoca
Torreira-Berkan olunca takim ne kadar rahatliyor konya macinda gördük
Fener son dk 150 tane penaltı almasa nisan başı şampiyonduk ona bakarsanbir ara gidiyoruz dedim ama kurtardık
avrupa elenişi sonrası antalya-bjk virajını alamasak transfer nöbeti yerine td nöbeti başlığında olurduk amirim.
Gecen yaz burda defalarca söyledik bu konuyu hatirlarsan
Iki torreira istiyor hoca
Torreira-Berkan olunca takim ne kadar rahatliyor konya macinda gördük