- 5 Eylül 2014
- 84.474
- 70.278
- 4.513
Terk edildim abiAlkolü bırak
Canım yanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terk edildim abiAlkolü bırak
Kopenhag ve kupada bir tane atmıştı yanılmıyorsam, kupa da atması değerli değil ancak ŞL de beraberlik gölü çok önemliydi. Kanat oynayan adamın ilk görevi gol atmak olmamalı zaten, asist ve asist öncesi pas, adam eksiltme, boş alan yaratma vs. Bunlarıda oynadıkça, özgüven depoladıkça yapar, neticede bunları yapabildiği için yaptığı için transfer ettik adamı, bir senede top oynamayı unutacak hali yok, bir sene daha kalıp şanş verilmesi lazım diye düşünüyorum.
Hüsnü ayabakan. Buda suyabakan olmaliydiHüsnü Subaşı dediyse doğrudur smh
Hayatında kaç kere terk edildinTerk edildim abi
Canım yanıyor
Edgar DavidsŞu 8 dediğiniz adam 6 da oynayabilmeli
23 Temmuz Murat Yanut evlilik kumpası
Hayatında kaç kere terk edildin
Muz günde 17 tane falan bira içerBaba narsist değilse son olmayacağına garanti ederim.
17 tane bira içiyorsa tuvalleten cikmiyordur buMuz günde 17 tane falan bira içer
Terkedilme sonrası sayıyı 30a yaklaştırıp bir kaç saate kendisini kaybedebiliriz
Muz günde 17 tane falan bira içer
Terkedilme sonrası sayıyı 30a yaklaştırıp bir kaç saate kendisini kaybedebiliriz
2Hayatında kaç kere terk edildin
Sifonu çekmeyerek dengeliyor da olabilir barışım17 tane bira içiyorsa tuvalleten cikmiyordur bu
youssouf fofana gelirse şanslı 1 gsc erkeğine boydan nude
Arasından 2 kişiye boydan girsin isterim@Oğuzhan Sesko @Naci Liboş @Oral Sever @Emre Zeytinli @Murat Durmaz @Kolpa Kemal Kürek beyler yılın çekilişi Diamond exclusive collection![]()