- 18 Temmuz 2009
- 81.731
- 238.669
- 5.093
O kadar boktan bir ligiz ki işte Kroos’u al koy atacağı pasa gidecek adam çıkmaz belki bir de bu yönü var.20 M oyuncu almamız söz konusu bile olamaz bence - BB olaylarıda var yönetim hayatta öyle hareket yapmaz.
taksit ile batırmayan şekilde Thuram'a asla hayır demem ama çok zor transfer. handikapıda var bu arada kafayı öne dikip topla gitti mi pas olayı yok misal.
topla giden ve tekta ya da first touch sonrası topu hemen dağıtabilen - adam eksilterek işler yapan ortasahayı ben aşırı önemsiyorum ve bize şart görüyorum açıkçası.
İşte geçen yıl da Amrabat için 15-20 gözden çıkarılmıştı, alsak o paraya değer miydi, pek sanmıyorum. En kötü 8-10a bir Fransız alıp geçicez gibi.
Thuram konusunda geçen sene 40 diyen adamlar bu sene 15-20 isteyince insan bir acaba diyor benim takıldığım nokta orası.
Ben Mou’yu oldum olası beğenmem, rezil bir top oynatır yıllardır ama lig kalitesi kötü, Fenerin kalitesi iyi. Ee ciddi transfer bütçesi de ayırınca sahaya koysan kazanıyorsun.fbin mou hamlesi için ne diyorsun? gözü iyice kararttılar. koç'un kendisi 2 sezon için 45 m euro dedi mou için. muhtemelen transfer için çok ciddi bir bütçe de ayırmışlardır. sence başarılı olurlar mı?
Medya, PR anlamında fark yaratsa da ligde ne yaparı kestirmek zor, süreç gösterir. Konferansta olsalardı Mou ile alırlardı mesela ama ligdeki mevzu kimle yarışacağına bağlı.
Burada soru şu, Okan’ı mı Mou’yu mu seçersin kendi takımın için ben Okan derdim şu an.
Burada en güzel senaryo Fenerin elindeki oyuncuları ucuza salıp baştan yeni kadro kurması olur, bu yaşanırsa işleri zor.