Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 M oyuncu almamız söz konusu bile olamaz bence - BB olaylarıda var yönetim hayatta öyle hareket yapmaz.

taksit ile batırmayan şekilde Thuram'a asla hayır demem ama çok zor transfer. handikapıda var bu arada kafayı öne dikip topla gitti mi pas olayı yok misal.

topla giden ve tekta ya da first touch sonrası topu hemen dağıtabilen - adam eksilterek işler yapan ortasahayı ben aşırı önemsiyorum ve bize şart görüyorum açıkçası.
O kadar boktan bir ligiz ki işte Kroos’u al koy atacağı pasa gidecek adam çıkmaz belki bir de bu yönü var.

İşte geçen yıl da Amrabat için 15-20 gözden çıkarılmıştı, alsak o paraya değer miydi, pek sanmıyorum. En kötü 8-10a bir Fransız alıp geçicez gibi.

Thuram konusunda geçen sene 40 diyen adamlar bu sene 15-20 isteyince insan bir acaba diyor benim takıldığım nokta orası.

fbin mou hamlesi için ne diyorsun? gözü iyice kararttılar. koç'un kendisi 2 sezon için 45 m euro dedi mou için. muhtemelen transfer için çok ciddi bir bütçe de ayırmışlardır. sence başarılı olurlar mı?
Ben Mou’yu oldum olası beğenmem, rezil bir top oynatır yıllardır ama lig kalitesi kötü, Fenerin kalitesi iyi. Ee ciddi transfer bütçesi de ayırınca sahaya koysan kazanıyorsun.

Medya, PR anlamında fark yaratsa da ligde ne yaparı kestirmek zor, süreç gösterir. Konferansta olsalardı Mou ile alırlardı mesela ama ligdeki mevzu kimle yarışacağına bağlı.

Burada soru şu, Okan’ı mı Mou’yu mu seçersin kendi takımın için ben Okan derdim şu an.

Burada en güzel senaryo Fenerin elindeki oyuncuları ucuza salıp baştan yeni kadro kurması olur, bu yaşanırsa işleri zor.

öyle ya da böyle 99 puan toplamış takıma mourinho gibi (güncel performansı düşüşte olsa da) quality bir menajer getirdiler.

muhtemelen bir kaç çok üst düzey transfer de yapılacaktır.

bizim iç çekişme yaşama, transferde ağır kalma ve hata yapma lüksümüz kalmadı.

kendi içinde kenetlenen bir gs'ı kimse durduramaz. öncelikle erden beyin durumunu bir netleştirip, içerideki aile ortamını pekiştirmemiz lazım. sonra sağ bek, sekiz numara vb vb...

vay bee mourinho nerelere düstü

Yıllık 16 milyon Euro verecekleri söyleniyor Avrupa’da bu paranın çeyreğini bile kazanamaz artık emeklilik ikramiyesini kaptı

Şampiyonluk, Avrupa’da başarı falan gelmezse bu sefer cidden çökecekler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yıllık 16 milyon Euro verecekleri söyleniyor Avrupa’da bu paranın çeyreğini bile kazanamaz artık emeklilik ikramiyesini kaptı

Şampiyonluk, Avrupa’da başarı falan gelmezse bu sefer cidden çökecekler

fbye bise olmaz zengini cok

koc urunlerini alan gsliler öder mourinhonun tazminatini takma kafana sen onu

15-20 m euro koç holding için belki de 1 günlük kar marjıdır yau. adamlarda bitmeyen bir para var. haksız olan kısım ise böyle bir maddi gücü normalde kulübe yansıtamazsın ama istedikleri gibi illegal takılıyorlar işte 30 yıldır falan.

Bu arada Ali Koç olmasa çökerlerdi, zerre sevmiyorum ama sınırsız para harcıyorlar iki senedir, üstüne Mou geldi öyle böyle bir hype var ve üstüne sınırsız transfer bütçesi verecekler, muhtemelen bons maaş 100 m euro harcayacak ilk Türk takımı olurlar.

Kısacası maddi olarak kapışma ihtimalimiz yok, iş buraya dönerse kendi değerlerinizi tu kaka yapmayın. Galatasaray’ın öyle bir bütçesi yok, olamaz da.

bir de bu sene koç bayağı geri plana atacak kendini bence. o malum "pis işleri" mou yapacaktır. hakeme sallama, rakibe saygısızlık vb. gibi.

bu sene acun+mou'nun ön planda olduğu, ali koç'un ortalarda görünmediği bir fb olacak gibi.

Yine medya balonları salmaya başladı

Thuram, fofana, amrabat hatta kovacic diyenler bile var

Bu adamların hepsi min 20m dan başlar

Gerçekçi olmamız lazım bizim için en iyi transfer zamanında yapılan transferdir

Geçen seneki gibi 2 ay verratti beklersek son gün ndombeleye kalacağız yine

Bu arada Ali Koç olmasa çökerlerdi, zerre sevmiyorum ama sınırsız para harcıyorlar iki senedir, üstüne Mou geldi öyle böyle bir hype var ve üstüne sınırsız transfer bütçesi verecekler, muhtemelen bons maaş 100 m euro harcayacak ilk Türk takımı olurlar.

Kısacası maddi olarak kapışma ihtimalimiz yok, iş buraya dönerse kendi değerlerinizi tu kaka yapmayın. Galatasaray’ın öyle bir bütçesi yok, olamaz da.
2006 şampiyonluğu güzel bir sembol ki imkanlarımız arasındaki fark öyle uçurum da değil şu an. Fener benim çocukluğumdan beri hep yaz dönemi şampiyonudur. Önemli olan Galatasaray'ın ne yaptığı.

burda zaten ciddi şekilde bilgi kirliliği var bizim taraftarda.

basket voleybol diyoruz mesela - adamlar tüm oraları "yoldan geçen adamın aidatla kongre üyesi olma" konseptiyle bireysel parayı basanla çözüyorlar hep. o yüzden yarışmamız çok zor. O sistemede GS asla ve asla geçmez. Tahminen futbolda da zengin üye kesimden destek alıyorlardır arkaplanda.

halkın takımı - fener cumhuriyeti konsepti hep buralardan doğma zaten. ama beraberinde sümük gibi taraftar kitlesi getiriyor işte, koyun sürüsü - kongrede saçmalıklar - taraftar kitlelerinde ciddi ayrışma ve kavga. Önüne geleni kulübe alırsan 3 5 kuruş karşılığı olacağı o.

bizim taraftada tamamen kendi kültürümüzden devam eden ama içeride bu nedenle kendini halt sanan elitist tabakayıda halletmemiz lazım.

dediğin gibi o paraları harcayan oluşum zaten 1 adım önde başlar kağıt üzerinde - ona yapacak bir şey yok ama para = başarıdır mantaliteside o tarafın yaptığı en büyük yanlış.

Yine medya balonları salmaya başladı

Thuram, fofana, amrabat hatta kovacic diyenler bile var

Bu adamların hepsi min 20m dan başlar

Gerçekçi olmamız lazım bizim için en iyi transfer zamanında yapılan transferdir

Geçen seneki gibi 2 ay verratti beklersek son gün ndombeleye kalacağız yine
etkileşim kasanları dikkate almamak lazım. bu ortamda her gün yeni kanal - yeni saçmalıklar çıkıyor. çünkü millet görüyor "ulan para götürüyor bunlar bu işlerden". Önüne gelen youtuber diye takılıyor şimdi.

fakat bizim tarafta bu saçmalıklarında önüne geçecek sportif oluşum şu an boşlukta. Acilen netleşmesi lazım.

etkileşim kasanları dikkate almamak lazım. bu ortamda her gün yeni kanal - yeni saçmalıklar çıkıyor. çünkü millet görüyor "ulan para götürüyor bunlar bu işlerden". Önüne gelen youtuber diye takılıyor şimdi.

fakat bizim tarafta bu saçmalıklarında önüne geçecek sportif oluşum şu an boşlukta. Acilen netleşmesi lazım.

Yönetim ile taraftar arasında hep iletişimsizlik mevcuttu

Adamlar yayın yapıyor bi isim ortaya atıyor yönetim çıkıp tek açıklama yapmıyor

Geçen sene mesela ciddi ciddi verratti falan geleceğini düşündük adam 45 milyon Euro’ya transfer yaptı bu adamın isminin günlerce medyada geçmesi bile saçmalıkmış

Bize berkanın biraz daha tekniği lazım orta saha için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt