Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı kuralı böyle olduğu senaryoda yerli oyuncuları satmaya karşıyım zaten 30 m euro Barış'ı satsak yerine alabileceğimiz adam bu seviyelerde olmayacak o yüzden seviye düşürmeyip maksimum şekilde devam edelim.
Oguzaydin gelsin Kerem gitsin bitti gitti.

bu arada şu TS ve BJK'nin biraz toparlanması lazım.

bjk'nin fenere yatış beleş 6 puan olayının bir kesilmesi gerek.
TS göndereceğimiz oyunculara talip olursa kolaylık sağlamak lazım,
, ligdeki ısrarla itelenen Kasımpaşa b.sehir ve rizeden kurtulmak gerekir , üst sıralar Konya Kayseri Antep gibi takımlara yakışır

Fofana enerji katar orta sahaya yaşı da uygun ama maliyeti ne olur bilemem.

Defans için beklere de üst düzey takviye şart.

ben ondan ziyade Cenk Ergün'e güvenmiyorum ... özellikle kontrat konularında.

Erden Timur geldiğinde ilk olarak Cenk Ergün'ün yetkilerini kıstmıştı mesela. şimdi o durum kalktı - at koşturmaması lazım.

of şu erden timur işine fena darlanıyorum . hftaya kafayı açmış, coşkudan kurtulmuş bir erden timur okan hoca çalışması coştururdu bizi beeeeee.
boku yedik Cano

su iki isminin gelme ihtimali beni bitiriyor

Hala zaha maha ne diyonuz yaw

10 futbol topu 15 konc karsiliginda gonderilebilir

Les topculugunu bi tarafa birakalim

Ruh emici topculara hayir

Mertense bile surat yapiyodu sakalasinca tripkolik herif

Fofana enerji katar orta sahaya yaşı da uygun ama maliyeti ne olur bilemem.

Defans için beklere de üst düzey takviye şart.
ben Köhn'e hala güveniyorum . çalışmayan ortasaha varken bek olarak oyun kurmasını falan bekledi millet. topla dalsın gitsin beklentisi vardı.

herifin olayı kornerde sekerse köşede şutta bekliyor , oun dışında dip çigiye koşu atıyor. ama az yaptı defansif kaza gelmesin diye başımıza.

boku yedik Cano

su iki isminin gelme ihtimali beni bitiriyor
yan itaraftar daha ne diyecek...

yönetimde de tanıdığı adamlar biraz sıkıştısın etsin - karşı taraf seçimiyle beraber medyasıyla başlamadan dünyanın tepesi resmi verecek. buna karşılık güven vermeyen adamlara iş yaptırılmamalı.

net 4 nokta atışı lazım bize besbelli - apaçık.

geri kalanı kim gelir - kim gider - ne kadar para kalıra bakılmalı.

ama çok gecinden kalmadan 3+1 şeklinde , 8 + 8.5 + Sağ bek ve gidişlere göre kanat ŞART.

haziranda fener şov olacaktır - elleri mahkum 20 temmuzda avrupa fikstürü açıyor herifler. ordan negatif gaza gelmemeliyiz ama rahatlamamakta lazım. temmuz sonuna doğru mecbur olduğun transferleri bitirmek lazım.

son gün aman falan durumumuz yok - devre arasında para harcanmadı bugünler düşünülerek (bakınca doğru hamle olmuş) ama BB konusundan transferi sıkarlarsa çok kızarım.
Kafamda şöyle bir takım var:
Kale:Muslera-Günay

Stoper; hattını bozmayıp, Emin’i satarsak sol ayaklı genç bir yerli denenebilir. İki sağ ayaklı oyuncu oynatınca çıkışlarımız bir nebze düşüyor. Nelsson veya Sanchez’e reddedemeyeceğimiz teklif gelirse kalite düşürmeden benzer bir takviye şart.

Sol Bek’te Köhn konusunda tereddütüm var ama sürekli sirkülasyon istemiyorum, zaten sol bek tutturma oranımız %1 falandır. O yüzden arkasına Rıdvan, Yasin Özcan, oynayabilecek seviyedeyse Almanya’daki genç çocuk gibi rekabete girebileceği birisi. TR’de yetişmişse CL’de zorlanmayız

Sağ Bek; Köhn tereddüt bıraktığı için genç ve kaliteli birisi olmalı. Pamuk eller cebe, 7-8 harcamak lazım.

Orta Saha; Torreira-Berkan-Demirbay sabit. Mertens’in performans dolayısıyla 6-8 ve 8-10 oynayabilecek oyuncu almamız gerektiğini düşünüyorum. Böylelikle CL’de kompakt dururken, ligde 10’a alacağımız 8 profilli oyuncu ile Mertens’i yan yana oynayabiliriz. Kafamda Torreira-Lemina-İlkay tarzı bir profil orta saha var. Ligde Torreira-İlkay-Mertens’e dönersin. Yaşı artık 31 olduğundan dolayı Lemina istemem artık da o sakatlığını tartıştığımız dönemde bu yapıda çok rahat kullanırdık.

Forvette Bats-Weghorst tarzı tek başına gol atabilen bir profil. Icardi’yi 90 dk tutup çoğu bölümde yürütmeye gerek yok. Lig bu kalitede devam ederse CL dönüşlerinde dinlendirebiliriz kolayca.

Kanat ise Ziyech-Barış-Yunus-Kerem-Oğuz gibi geniş tutarım. Çünkü Barış’ı çok tutabileceğimizi sanmıyorum, hazırlıklı olmalıyız. Ziyech giderse de kilit açabilecek Di Maria tarzı bir profil.

Bunları da Zaha-Zaniolo-Tete ve Boey parasıyla kolayca yapabilmeliyiz diye düşünüyorum. Paramız yok muhabbeti kabul edilecek bir statüde değiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt