Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca'nın bu sezon Süper Lig'e geleceğini tahmin ediyom Ya Fb'ye ya bizim takıma transfer olur.Büyük ihtimalle Fb'ye transfer olur..

Teklif gelmesi muhtemel Barış Alper ve Davinson kadroda tutulmalı. Olabildiğince omurgayı koruyarak ilerlemeliyiz. Sağ bek ve orta sahaya iki nokta atışı. Daha sonra sol bek, sağ bek, orta saha, forvet arkası ve forvet yedekleri. Fizik kaliteye gitmek şart. Yerli kalitesi önemli.

Muhtemelen Nelsson gider Emin gelir +1 yabancı hakkını ön bölgelerde kullanırız.

Muslera(1)
Günay

Transfer(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Dubois(5) - Nelsson(6-?) - Kaan - Berkay

Torreira(7) - Transfer(8)
Berkan - Demirbay
+Eyüp Aydın

Yunus - Transfer(9) - Barış
Yusuf Sarı - Mertens(10) - Oğuz Aydın

Icardi(11)
Transfer(12)

Yerli transfer
Mevcut kanat rotasyonundan bu kanat rotasyonuna geçersek çok büyük güç kaybı olur. Kerem-Zaha-Ziyech gibi özel yetenekli oyuncular kadroda olmalı olmuyorsa da onları ikame edecek isimler lazım Yusuf-Oğuz gibi oyuncular yerlerini tam olarak dolduramaz. Ayrıca Mertens'i de yedek olarak tutacağımızı hiç düşünmüyorum belki oraya yerli bir alternatif bulunabilir ama Mertens 12 yabancılı bir sistemde yedek yabancı olmaz şu aşamada. Köhn-Berkay sol bek rotasyonu da baya zayıf görünüyor açıkçası.

Son düzenleme:
Kafamda şöyle bir takım var:
Kale:Muslera-Günay

Stoper; hattını bozmayıp, Emin’i satarsak sol ayaklı genç bir yerli denenebilir. İki sağ ayaklı oyuncu oynatınca çıkışlarımız bir nebze düşüyor. Nelsson veya Sanchez’e reddedemeyeceğimiz teklif gelirse kalite düşürmeden benzer bir takviye şart.

Sol Bek’te Köhn konusunda tereddütüm var ama sürekli sirkülasyon istemiyorum, zaten sol bek tutturma oranımız %1 falandır. O yüzden arkasına Rıdvan, Yasin Özcan, oynayabilecek seviyedeyse Almanya’daki genç çocuk gibi rekabete girebileceği birisi. TR’de yetişmişse CL’de zorlanmayız

Sağ Bek; Köhn tereddüt bıraktığı için genç ve kaliteli birisi olmalı. Pamuk eller cebe, 7-8 harcamak lazım.

Orta Saha; Torreira-Berkan-Demirbay sabit. Mertens’in performans dolayısıyla 6-8 ve 8-10 oynayabilecek oyuncu almamız gerektiğini düşünüyorum. Böylelikle CL’de kompakt dururken, ligde 10’a alacağımız 8 profilli oyuncu ile Mertens’i yan yana oynayabiliriz. Kafamda Torreira-Lemina-İlkay tarzı bir profil orta saha var. Ligde Torreira-İlkay-Mertens’e dönersin. Yaşı artık 31 olduğundan dolayı Lemina istemem artık da o sakatlığını tartıştığımız dönemde bu yapıda çok rahat kullanırdık.

Forvette Bats-Weghorst tarzı tek başına gol atabilen bir profil. Icardi’yi 90 dk tutup çoğu bölümde yürütmeye gerek yok. Lig bu kalitede devam ederse CL dönüşlerinde dinlendirebiliriz kolayca.

Kanat ise Ziyech-Barış-Yunus-Kerem-Oğuz gibi geniş tutarım. Çünkü Barış’ı çok tutabileceğimizi sanmıyorum, hazırlıklı olmalıyız. Ziyech giderse de kilit açabilecek Di Maria tarzı bir profil.

Bunları da Zaha-Zaniolo-Tete ve Boey parasıyla kolayca yapabilmeliyiz diye düşünüyorum. Paramız yok muhabbeti kabul edilecek bir statüde değiliz

Günay yedek olsa bile - gelecek sezon Muslera'nın son sezonu %99. Ya bu sezon idare edip gelecek yaz kaleci bakacağız - ya da yetiştireceğiz / monte edeceğiz yerli bir kaleci.

Emin - kendi mi istemiyor bilmem ama rotasyona dahil olmalı - sürede almalı

Köhn - abi ben bu adama güveniyorum. Orta sahamız vasattı bu sezon - özellikle ikinci yarıda zaaflar ortaya çok çıktı. Apokeriminde açıldığı senaryolara hazırlıklı değildi Köhn . Kamp görmedi gelidği gibi sahaya salındı - iyi adapte oldu bile diyebilirim. Ben ısrarcı olunması düşüncesindeyim. Biraz fizik yüklenmeli - boeyde kürdan gibiydi - adamın şut meziyetide var , hızıda var , az bir şey bileğide var top sürmede... Bu özelliklerin iön plana atmamız lazım. BAY ya da sol kanatta kim varsa Köhn ofansif olarak rahat olamadı - hep arkayı düşünerek bekledi.

Ortasaha: Berkan - Demirbay - hatta Eyüp hamle olarak yedekten bence çok net destekler ilk 11i. senin taş gibi ilk 11in olursa Berkan torreira - demirbay/eyüp 8 ini rotasyon bularak hem süre alırlar , hem ilk 11 oyununa adapte olurlar.

mertens : o bölgeye bence ilk 11lik adam transfer edilmeli - mertens bu yaşında tüm sezonu çıkaramaz. rotasyon oyuncusu olur- ligde ilk 11 olabilitesi yüksek.

forvette: iyi oyunda icardi ilk yarı 60 dk skor bulur , sonra her maçın sonlarında sen birisni sürekli kullanarak monte edersin katkıda alırsın kadroda. icardi'nin full kamp ve iyileşmiş hali arkasında çok pahalı adam tutamazsın - yedekliğe OK dicek adam bulunmalı.

Kanat işi : Ortasaha hamlelerine bağlı arapsaçı durumda. üsttekiler hallolunca buraya trasnferde giden kalana göre iyi düşünmek şart.

transferde limit / bütçe muhabbeti yönetim yaparsa taraftar galyan yapar.

bu açıdanda fenerin pahalı işlere baştan girmesi iyi bir şey . geçen sene biz nasıl adamları bazı paraları harcatmaya zorladıysak - b senede bizimkileri çok pasif modda transfer geçmesini önleyecektir.

taraftar soğukkanlı ve yerinde galyan yapmalı. bunun baş hamleside Erden Timur'un ikna edilmesi. onunda çok nazlanmaması. Altın gibi yönetici kazanırken kaybetmememiz laızm.

Bakalım bakasetas duyumları ne zaman çıkacak.

Hocam gelip söktü aldı Baka yi bıraktı orda kendisi de gitti

bu arada - EURO 2024 ten bize bir şey düşermi beklentisi olmamalı transfer politkasında - eldekilerin değerlenmesi için daha önemli.

ordaki iyi performansı yedirmezler sana transferde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt