- 23 Temmuz 2011
- 75.531
- 51.068
- 4.693
Lan adam milli takımda oynuyor. Basın toplantısında ingilizce konuşuyor. Türkçe bilmiyor. Aurelio bile daha türk bundan
Olabilir.
Emre Mor da turkce konusmuyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan adam milli takımda oynuyor. Basın toplantısında ingilizce konuşuyor. Türkçe bilmiyor. Aurelio bile daha türk bundan
İlkay gelirse 10 noya işiniz
İcardi'nin oynamadığı dönem skor çok sıkıştı eldekiler de kamp yaparsa ya tutarsa yine zar atmalık durumları var bir tane daha garanti eleman lazım bence.Baris var ya
O hiyarda aynı. Milli marsi bile söyleyemiyor hainlerOlabilir.
Emre Mor da turkce konusmuyordu
Mevcut kanat rotasyonundan bu kanat rotasyonuna geçersek çok büyük güç kaybı olur. Kerem-Zaha-Ziyech gibi özel yetenekli oyuncular kadroda olmalı olmuyorsa da onları ikame edecek isimler lazım Yusuf-Oğuz gibi oyuncular yerlerini tam olarak dolduramaz. Ayrıca Mertens'i de yedek olarak tutacağımızı hiç düşünmüyorum belki oraya yerli bir alternatif bulunabilir ama Mertens 12 yabancılı bir sistemde yedek yabancı olmaz şu aşamada. Köhn-Berkay sol bek rotasyonu da baya zayıf görünüyor açıkçası.Muhtemelen Nelsson gider Emin gelir +1 yabancı hakkını ön bölgelerde kullanırız.
Muslera(1)
Günay
Transfer(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Dubois(5) - Nelsson(6-?) - Kaan - Berkay
Torreira(7) - Transfer(8)
Berkan - Demirbay
+Eyüp Aydın
Yunus - Transfer(9) - Barış
Yusuf Sarı - Mertens(10) - Oğuz Aydın
Icardi(11)
Transfer(12)
Yerli transfer
Bize olmaz fenere olur onlar paraya kıyacaklar.Talisca'nın bu sezon Süper Lig'e geleceğini tahmin ediyom Ya Fb'ye ya bizim takıma transfer olur.Büyük ihtimalle Fb'ye transfer olur..
Süper star simanski nolcakTalisca'nın bu sezon Süper Lig'e geleceğini tahmin ediyom Ya Fb'ye ya bizim takıma transfer olur.Büyük ihtimalle Fb'ye transfer olur..
Kafamda şöyle bir takım var:
Kale:Muslera-Günay
Stoper; hattını bozmayıp, Emin’i satarsak sol ayaklı genç bir yerli denenebilir. İki sağ ayaklı oyuncu oynatınca çıkışlarımız bir nebze düşüyor. Nelsson veya Sanchez’e reddedemeyeceğimiz teklif gelirse kalite düşürmeden benzer bir takviye şart.
Sol Bek’te Köhn konusunda tereddütüm var ama sürekli sirkülasyon istemiyorum, zaten sol bek tutturma oranımız %1 falandır. O yüzden arkasına Rıdvan, Yasin Özcan, oynayabilecek seviyedeyse Almanya’daki genç çocuk gibi rekabete girebileceği birisi. TR’de yetişmişse CL’de zorlanmayız
Sağ Bek; Köhn tereddüt bıraktığı için genç ve kaliteli birisi olmalı. Pamuk eller cebe, 7-8 harcamak lazım.
Orta Saha; Torreira-Berkan-Demirbay sabit. Mertens’in performans dolayısıyla 6-8 ve 8-10 oynayabilecek oyuncu almamız gerektiğini düşünüyorum. Böylelikle CL’de kompakt dururken, ligde 10’a alacağımız 8 profilli oyuncu ile Mertens’i yan yana oynayabiliriz. Kafamda Torreira-Lemina-İlkay tarzı bir profil orta saha var. Ligde Torreira-İlkay-Mertens’e dönersin. Yaşı artık 31 olduğundan dolayı Lemina istemem artık da o sakatlığını tartıştığımız dönemde bu yapıda çok rahat kullanırdık.
Forvette Bats-Weghorst tarzı tek başına gol atabilen bir profil. Icardi’yi 90 dk tutup çoğu bölümde yürütmeye gerek yok. Lig bu kalitede devam ederse CL dönüşlerinde dinlendirebiliriz kolayca.
Kanat ise Ziyech-Barış-Yunus-Kerem-Oğuz gibi geniş tutarım. Çünkü Barış’ı çok tutabileceğimizi sanmıyorum, hazırlıklı olmalıyız. Ziyech giderse de kilit açabilecek Di Maria tarzı bir profil.
Bunları da Zaha-Zaniolo-Tete ve Boey parasıyla kolayca yapabilmeliyiz diye düşünüyorum. Paramız yok muhabbeti kabul edilecek bir statüde değiliz
Oosterwolde ve Szymanski seneye yoklar.Süper star simanski nolcak
Satarlar büyük ihtimalle Mourinho onla sezona başlamaz bence..Süper star simanski nolcak
Ulan feneri nekadar çok dusunuyon be. Bizim transferlere odaklanSatarlar büyük ihtimalle Mourinho onla sezona başlamaz bence..
Milli takima secilme kriteri turkce konusmak mi olmali bavaşım.O hiyarda aynı. Milli marsi bile söyleyemiyor hainler
Bizim hem şampiyonluk hem de Dursun'un tekrar başkan seçilmesinden sonra transferler için kamptan 1 hafta önca çalışmaya başlarlar bence reis yavUlan feneri nekadar çok dusunuyon be. Bizim transferlere odaklan