Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mendesin elinde orta seviye çöp kim var diye bakmak lazim
Portekizli kötürüm yok mu piri reis gibi tüm Avrupa’yı dolanıp 5 maç oynayıp arazi olan. En geç devre arası saplayacaktır.
Onun üzerinden Ronaldo’dan daha fazla kazanmıştır mendez

Geçen sene mecburiyetten gitti bu sene başından itibaren kalması isteniyor.
Mecburiyetten gitmedi yav hazırlık kampının en kötüsüydü yürüyecek hali yoktu herifin. Ağustos ayına geldiğimizde geçen seneki duboisle alakası yoktu hatta kilosu da vardı bayağı. Hoca sildi bunu o aralar.

Mecburiyetten gitmedi yav hazırlık kampının en kötüsüydü yürüyecek hali yoktu herifin. Ağustos ayına geldiğimizde geçen seneki duboisle alakası yoktu hatta kilosu da vardı bayağı. Hoca sildi bunu o aralar.
Silmiş adamı Sanchez geliyor diye apar topar tüm maaşını ödeyip başakşehir'e yollamazdık.

Thuram-Bentancur aşağısı kesinlikle beni kesmez artık bu transfer dönemi yada lavia,matheus nunes falan kiralasinlar artık biraz büyük oynasınlar yıldım,bıktım artık

Yabancı transferi kimi bekliyorsunuz ki sağ bek, orta saha, 10 numara, yedek forvet gelecek ve kapatılacak.
Kanat bölgesine neden yabancı oyuncu almayalım ki yada Zaha veya Ziyech'i tutmayalım. Yaptığın kadro özelinde söylemiyorum ama Yunus-Yusuf-Oğuz-Barış şeklinde bir kanat rotasyonu ile takımı ileri götürmek mümkün değil. Sadece Ziyech'in şutları bile 5 maç çözdü böyle oyuncular kesinlikle şart takıma.

Yabancı transferi kimi bekliyorsunuz ki sağ bek, orta saha, 10 numara, yedek forvet gelecek ve kapatılacak.
tete ve zaha giderse kanada da birini alırlar bence. kerem de ayrılıyor. elde sadece b.alper/yunus/ziyech kalır öyle olursa

ama zaha kalırsa hamle yapılmaz gibi.

Kanata neden yabancı oyuncu almayalım ki yada Zaha veya Ziyech'i tutmayalım. Yaptığın kadro özelinde söylemiyorum ama Yunus-Yusuf-Oğuz-Barış şeklinde bir kanat rotasyonu ile takımı ileri götürmek mümkün değil. Sadece Ziyech'in şutları bile 5 maç çözdü böyle oyuncular kesinlikle şart takıma.
Ziyech, Zaha, Tete muhtemelen 1 tanesi zar zor kadroda kalır bunlar giderse konuşulan isimlere bakarsak yabancıdan ziyade yerli olacak.

Bu sene Ziyech istediği kadar gol atsın oynanan oyun kalitesinde takım geçen senenin çok gerisideydi sadece skor yapmak işleri çözmüyor.

Barış ve Mertens'in ekstrem 4 aylık katkısı olmasa şampiyonluğun "Ş" harfinden bile bahsedemezdik yatıp kalkıp 2 adamı sırtımızda taşımamız lazım.

Bu sene Barış geçen sene Kerem şampiyonluğun anahtar oyuncularıydı yerli diye küçümsediğimiz adamlar takımı sırtlarında taşıdılar.

Bu arada Nelsson giderse (büyük ihtimal öyle gözüküyor) stopere de bir yabanci sart bence

Sanchez sakatliktan bayagi mac kacirdi bu sene

Tecrübeli kasar bir stoper fena olmaz oraya

Portekizli kötürüm yok mu piri reis gibi tüm Avrupa’yı dolanıp 5 maç oynayıp arazi olan. En geç devre arası saplayacaktır.
Onun üzerinden Ronaldo’dan daha fazla kazanmıştır mendez
Renato sancez varmis :D

Guedes malıyla joao felix bunlara cakilabilir herifler.

Gio Reyna mendesteymis o olmaz inş.

IMG_2130.webp

tete ve zaha giderse kanada da birini alırlar bence. kerem de ayrılıyor. elde sadece b.alper/yunus/ziyech kalır öyle olursa

ama zaha kalırsa hamle yapılmaz gibi.
Oğuz Aydın- Kerem yerine rotasyona girer. Ziyech gitmezse yabancı ekstra kanat alınmaz o kontenjan yedek santraforda kullanılır ki mantıklı olur gibi. Mertens'te rotasyon da desek o da ileri hücum her yerinde oynayabiliyor sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt