- 18 Temmuz 2009
- 81.735
- 238.690
- 5.093
Öyle bir plan olduğunu sanmıyorum varsa da Okan Buruk istiyorsa herkes destek olacak.dubois kötü oyuncu
öyle bir planarı varsa çabuk bu plandan vazgeçsinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir plan olduğunu sanmıyorum varsa da Okan Buruk istiyorsa herkes destek olacak.dubois kötü oyuncu
öyle bir planarı varsa çabuk bu plandan vazgeçsinler
Hahaha
Bizim adminden yedikleri sosyal medya dayağı sonrası travma olmuş gibikoydukları fotoya bak ya bunlar cidden avel
mou geliyor hazırlık diye koydukları foto tam bir abes!!
Parayı veriyor giriyorBu deniz satar denen kadın nasıl her maça gidebiliyor kardeşim
Birisi açıklasın
Elimizde orijinal bek olarak sadece köhn var , ona bile teklif olduğu söyleniyor, as sagbek alınacak, yedek olarakta extradan maliyete ne gerek var , Dubois iki tarafıda yedekler
O nasıl bir para biraderParayı veriyor giriyor
Davinson ve Nelsson‘dan biri kesin gider. Belki ikisi bile gidebilir.Cübwa kaldığına göre sağ bek ve orta saha alıp transferi kapattık demektir
Muslera
Sağ Bek Davinson Nelsson Köhn
Torreira Orta Saha
Ziyech Mertens Zaha
Icardi
+ Dubois
Bunlar içinde giden olursa yerine adam gelir ancak. Ziyech, Zaha, Köhn ve stoperler gidebilir sanırım
1- MusleraMauro
Dries
Leo
Nando
Derrick
Davinson
Victor
Lucas
Hakim
Sağ bek
Orta saha
Yabancı olarak böyle bir durum var gibi. Sergio %99 ayrılır diye düşünüyorum, o yüzden eklemedim. Davinson, Victor ve Hakim pek garanti değil gibi gerçi, ayrılma ihtimalleri bulunuyor.
Ziyech gitmez ahbert1- Muslera
2- Dubois
3- Sanchez
4- Nelsson
5- Köhn
6- Torreira
7- Mertens
8- Icardi
------------------------------
9- Sağ bek transferi
10- Orta saha transferi
11- 10 numara transferi