Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu deniz satar denen kadın nasıl her maça gidebiliyor kardeşim
Birisi açıklasın

Cübwa kaldığına göre sağ bek ve orta saha alıp transferi kapattık demektir

Muslera
Sağ Bek Davinson Nelsson Köhn
Torreira Orta Saha
Ziyech Mertens Zaha
Icardi

+ Dubois

Bunlar içinde giden olursa yerine adam gelir ancak. Ziyech, Zaha, Köhn ve stoperler gidebilir sanırım

Mauro
Dries
Leo
Nando
Derrick
Davinson
Victor
Lucas
Hakim
Wilf
Tete
Sağ bek
Orta saha

Yabancı olarak böyle bir durum var gibi. Sergio %99 ayrılır diye düşünüyorum, o yüzden eklemedim. Davinson, Victor ve Hakim pek garanti değil gibi gerçi, ayrılma ihtimalleri bulunuyor.

12 yabancılı düzen Cübwa gibi bir oyuncuyu kadroda tutmak için hiçbir sebep bulunmamaktadır

Elimizde orijinal bek olarak sadece köhn var , ona bile teklif olduğu söyleniyor, as sagbek alınacak, yedek olarakta extradan maliyete ne gerek var , Dubois iki tarafıda yedekler

bu socratesdekiler emre özcan ve müritleri gibi takılıyorlar programlarda

Cübwa kaldığına göre sağ bek ve orta saha alıp transferi kapattık demektir

Muslera
Sağ Bek Davinson Nelsson Köhn
Torreira Orta Saha
Ziyech Mertens Zaha
Icardi

+ Dubois

Bunlar içinde giden olursa yerine adam gelir ancak. Ziyech, Zaha, Köhn ve stoperler gidebilir sanırım
Davinson ve Nelsson‘dan biri kesin gider. Belki ikisi bile gidebilir.

Zaha ve Ziyech‘ten de biri gider.

Mauro
Dries
Leo
Nando
Derrick
Davinson
Victor
Lucas
Hakim
Sağ bek
Orta saha

Yabancı olarak böyle bir durum var gibi. Sergio %99 ayrılır diye düşünüyorum, o yüzden eklemedim. Davinson, Victor ve Hakim pek garanti değil gibi gerçi, ayrılma ihtimalleri bulunuyor.
1- Muslera
2- Dubois
3- Sanchez
4- Nelsson
5- Köhn
6- Torreira
7- Mertens
8- Icardi
------------------------------
9- Sağ bek transferi
10- Orta saha transferi
11- 10 numara transferi
12- Kanat/forvet transferi/Zaha

12 yabancı varken bek yedeğini yabancı yapmak yerine ekstra bir hücumcu ya da orta saha almak daha makul geliyor bana.

ya da bir kontenjanı boş bırakır devre arasına ayırırım. hesapta olmayan bir eksik çıkabilir.

burada 100 gündür atletik bek istiyoruz diye kafa açtınız lşimdide dubuaya ok diyorsunuz

wan bissaka sağa
solada tsimikas gibi bir arı ALACAKLAR kardeşim lami cimi kalmadı bu bek ve 8 numara işinin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt