Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adminim Ibrahim Hatipoglu hakkinda bilgin varmi

Nasil biridir, is yaparmi?

Tabi Erden abinin yerini doldurmasini beklemiyorum ama umarim samimi ve isini bilen birisidir
Pek tanımıyorum ama izlenimim düzgün birisi olduğu yönünde.

Erden Timur’un yerini alabileceğini sanmıyorum ama sanırım onun önderliğinde bir ekip kurulacak.

Bence Khephren Thuram ne kadar olağanüstü bir oyuncu olursa olsun çift pivotta Torreira ile olumlu bir uyum yakalaması zor. Millet boyu posuna ve Fransız genç olmasına aldanıyor ancak çok aşırı çalışkan yahut defansif yük çeken bir oyuncu değil. Hatta bence bir orta saha için hücum meziyetleri daha ön planda. Üçlü orta sahada kenar rollerde oynamaya daha uygun olduğunu düşünüyorum

Olacağından değil zaten ama yazayım dedim. Öte yandan Fofana tam Torreira ile beraber oynatmalık adam. Onun da olacağı yok ama 4-2-3-1'den devam edeceğimiz için böyle birini alsak daha iyi olur

Bu arada bence en çok kovalayacağımız isim Orel Mangala olur ama o nasıl bir adam hiç bilmiyorum. PL'de izlediğim birkaç maçta beğenmiştim ama bir yıldan fazla süre geçti o zamandan beri. Biraz daha Seri'ye benzettiğim bir herif

vallah bi kere izledim thuramı fransa altyaş maçında
çocuk sahanın heryerindeydi ali
izlerken ben yoruldum o yorulmadı

thuram denen herif için liverpool haberleri var yav
o adamın bize düşmesi namümkün
kendisi kabul edecek olsa menajeri araya girip iptal eder anlaşmayı

evet ama reel etkisi olan bir şey mi bu tartışılır.
ronaldo'nun oynadığı takımın adı hala aklımda kalmıyor mesela.
bizim için de deniyordu benzer şeyler yıldız isimler gelirken. neticede yine biz bize kaldık.
Arabistan’da çünkü onlar, Avrupa’da olmak başka

Canlı yayında Bellinghamla fener muhabbeti yapması ya da Ferdinandla Koç muhabbeti bile büyük PR

Ha başarısız olur 5 ay sonra gider ya da Portekiz’e gidicem diye 3 aya ayrılırsa kimsenin aklında kalmaz

u131zd5.jpg

Arabistan’da çünkü onlar, Avrupa’da olmak başka

Canlı yayında Bellinghamla fener muhabbeti yapması ya da Ferdinandla Koç muhabbeti bile büyük PR

Ha başarısız olur 5 ay sonra gider ya da Portekiz’e gidicem diye 3 aya ayrılırsa kimsenin aklında kalmaz
Bu herif neden Araplara gitmedi de şikecilere geldi ilginç , hala kupa hırsı mi var yani süper lig kupası için mi çıldırıyor mu

jesus>mou portekizlilere göre

jesusun mou gibi uluslararası olamaması yabancı dil bilmeyişinden diyorlardı bu jesus ilk geldiğinde benfica forumlarını okuduğumda yazılanlardı

harbi herif iyi td çıktı

o dünya kupasında brezilya milli takım olayı oldu oradan sonra saldı fbyi

müthiş hocaydı jesus kim ne derse desin

ben takımın tüm oyuncularını aynı standartda oynatan başka hoca görmemiştim ta jesusa kadar süper ligde

Dalga yapıyorsunuz da şampiyon olurlarsa
Mahvoluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt