Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurabileceğimiz en epik kadro bu olurdu herhalde. Ziyech yerine Zaha bile olabilir. Keza bu takım Zaha'yı kaldırır.Kovacic olsa keşke ya... Var bı hayalimiz..
Jesus tartışmaya açık değil kovulduguna inanılmaz sevindimjesus>mou portekizlilere göre
jesusun mou gibi uluslararası olamaması yabancı dil bilmeyişinden diyorlardı bu jesus ilk geldiğinde benfica forumlarını okuduğumda yazılanlardı
harbi herif iyi td çıktı
o dünya kupasında brezilya milli takım olayı oldu oradan sonra saldı fbyi
müthiş hocaydı jesus kim ne derse desin
ben takımın tüm oyuncularını aynı standartda oynatan başka hoca görmemiştim ta jesusa kadar süper ligde
şöyle rahat bir galibiyet olduo değil de, ne koyduk Dortmund'a.
O rezil kadroya tas gibi top oynatti herifjesus>mou portekizlilere göre
jesusun mou gibi uluslararası olamaması yabancı dil bilmeyişinden diyorlardı bu jesus ilk geldiğinde benfica forumlarını okuduğumda yazılanlardı
harbi herif iyi td çıktı
o dünya kupasında brezilya milli takım olayı oldu oradan sonra saldı fbyi
müthiş hocaydı jesus kim ne derse desin
ben takımın tüm oyuncularını aynı standartda oynatan başka hoca görmemiştim ta jesusa kadar süper ligde
Öyle bir şey yokCadena SER'in haberine göre Arsenal, Real Madrid'in forveti Rodrygo'yu kadrosuna katmak istiyor.
Brezilyalı oyuncu geçen sezon Madrid formasıyla iyi bir form yakaladı ve tüm müsabakalarda 17 gol ve 9 asistle katkıda bulundu.
Ekli dosyayı görüntüle 246379
@Alper Altun seninki gidiyor galibaa
Birazdan düşük bütçeli Thuram alternatiflerini yazicemAltınordu, Berke Özer'in Bonservisini Açıkladı
Altinordu Gs ve Fenere oyuncu satmaz belki bjk olabilir oyuncunun oynamasi on planda adamlar icin. Seni ve sarper'i kulübümüzün alt yapı sorumlusu yapalım derim ben TapaTalKwww.gscimbom.com.tr
Höjbjerg Fred tandemi mi. Eyvah eyvah.
Hiçbir şey çıkmazfred mou kavgasına ne diyorsun![]()
tandem degil uclu ilkay'i da aldilarHöjbjerg Fred tandemi mi. Eyvah eyvah.
Günay
Kaan Emin Abdülkerim ???
Berkan Demirbay
Oğuz Yunus Barış
???
Bu da yerli rotasyonumuz olacak gibi
Erencan/Bertuğ + Yasin Özcan ile bence çok iyi bir yerli rotasyonu oturtmuş oluruz, altyapıdan gelecekler ve denenecek gurbetçiler vs. de var. Geniş rotasyona Kazımcan, Siraçhan, Taylan ve Halil gibi kimseler de girebilir yollanmazlarsa
Benim kafada Nelsson ya da Davinson'dan sadece birini satıp birini tutmak var. Sonra giden yerine yatırımlık gelişime açık bir oyuncu almak lazımÇok güzel ama Emin'i eğer en azından 3. stoper yapamayacaksak kulübede paslandırmayalım, bir tık daha üst düzey (ama yine ilk 11'de bol bol oynayacağı) bir takıma 1 yıl daha kiralayalım derim.