Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kovacic olsa keşke ya... Var bı hayalimiz..
Kurabileceğimiz en epik kadro bu olurdu herhalde. Ziyech yerine Zaha bile olabilir. Keza bu takım Zaha'yı kaldırır.

lineup-builder (60).webp

jesus>mou portekizlilere göre

jesusun mou gibi uluslararası olamaması yabancı dil bilmeyişinden diyorlardı bu jesus ilk geldiğinde benfica forumlarını okuduğumda yazılanlardı

harbi herif iyi td çıktı

o dünya kupasında brezilya milli takım olayı oldu oradan sonra saldı fbyi

müthiş hocaydı jesus kim ne derse desin

ben takımın tüm oyuncularını aynı standartda oynatan başka hoca görmemiştim ta jesusa kadar süper ligde
Jesus tartışmaya açık değil kovulduguna inanılmaz sevindim

jesus>mou portekizlilere göre

jesusun mou gibi uluslararası olamaması yabancı dil bilmeyişinden diyorlardı bu jesus ilk geldiğinde benfica forumlarını okuduğumda yazılanlardı

harbi herif iyi td çıktı

o dünya kupasında brezilya milli takım olayı oldu oradan sonra saldı fbyi

müthiş hocaydı jesus kim ne derse desin

ben takımın tüm oyuncularını aynı standartda oynatan başka hoca görmemiştim ta jesusa kadar süper ligde
O rezil kadroya tas gibi top oynatti herif

Arao, Crespo, Rossi gibi vasat oyuncular vardi yav

Dedigin gibi bir noktadan sonra kafasinda fbyi bitirmisti

fb pr yapsa ne ya

avrupalılar ismini bile doğru telafuz edemiyor fbnin 😂

zaten çoğuda harbiden tanımıyor fbyi

mourinhoda anti kişilik çoğu kişi sevmez mouyu

Günay
Kaan Emin Abdülkerim ???
Berkan Demirbay
Oğuz Yunus Barış
???

Bu da yerli rotasyonumuz olacak gibi

Erencan/Bertuğ + Yasin Özcan ile bence çok iyi bir yerli rotasyonu oturtmuş oluruz, altyapıdan gelecekler ve denenecek gurbetçiler vs. de var. Geniş rotasyona Kazımcan, Siraçhan, Taylan ve Halil gibi kimseler de girebilir yollanmazlarsa

Çok güzel ama Emin'i eğer en azından 3. stoper yapamayacaksak kulübede paslandırmayalım, bir tık daha üst düzey (ama yine ilk 11'de bol bol oynayacağı) bir takıma 1 yıl daha kiralayalım derim.

@Melih Sönmez

Çok güzel ama Emin'i eğer en azından 3. stoper yapamayacaksak kulübede paslandırmayalım, bir tık daha üst düzey (ama yine ilk 11'de bol bol oynayacağı) bir takıma 1 yıl daha kiralayalım derim.
Benim kafada Nelsson ya da Davinson'dan sadece birini satıp birini tutmak var. Sonra giden yerine yatırımlık gelişime açık bir oyuncu almak lazım

Öyle olursa kalan ve Abdülkerim as tandem olur, Emin ve gelişime açık yeni oyuncu da bol bol dakika bulur. Zaten üç kulvarda olacağız, Nelsson haricinde stoperlerimiz sakatlık sorunu da yaşayabiliyor bunu da gördük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt