Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam ifb gaza basmışken, tam 2 yılı domine etmiş, bu sene şampiyonlukla ifb' yi kimsenin kurtaramayacağı mali duruma sokacakken, Erden' in ayrılması..

tam bizlik hareket, ne zaman yükselişe geçsek, ya hoca gider, ya oyuncu gider, ya yönetim gider..

ifb bu sene bir şekilde zaten şampiyon yapılacaktı, artık susturmak için bunu yapacaklar bi de biz de bu değişiklikler, daha da belimiz doğrulmaz, akıllı olmazsak

Allah yardımcımız olsun

Bu erinç florya konusunda paralarda o kadar fark yok dursunun planı iyi gibisinden yorum yapmıştı. Orada benim için bitti. Ya çok cahil biri ya da Dursunun yörüngesine girmiş.
Ya adamın işine kadar saldırdılar yönetimden tek bir kişi destek olmadı. Tepkiler gelmese hala Yağız yalıyorlardı bir de konuşuyorlar. Zaten diğer sözde üyemiz çok farkı varmış gibi Emek Ege’li Vole’ye başlamış. GSTv’de yorumda yapıyorlar, memnunlardır tabi

Lamine camara yı izleyen var mı ? Çok fanı var sosyal medyada merak ettim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acun geldi Erden kaçtı !!!!
Püüüüğ yazıklar olsun!!!!

Gram sevgim saygım kalmadı benim
hadi abicim hemen bugün istifa et git
bizi satanı bizde satarız
çoçukca işler

Bu alemde kendini bilicen, geçme sınırını çizicen, önce Erinç Bilican.
IMG_2380.webp

Şampiyon olan takım biziz.Onlar da kadroyu yenileyecekler kimya tutması falan filan hep 1 soru işareti olacak.Biz iyi eklemeler yaparsak şampiyon oluruz..

tam ifb gaza basmışken, tam 2 yılı domine etmiş, bu sene şampiyonlukla ifb' yi kimsenin kurtaramayacağı mali duruma sokacakken, Erden' in ayrılması..

tam bizlik hareket, ne zaman yükselişe geçsek, ya hoca gider, ya oyuncu gider, ya yönetim gider..

ifb bu sene bir şekilde zaten şampiyon yapılacaktı, artık susturmak için bunu yapacaklar bi de biz de bu değişiklikler, daha da belimiz doğrulmaz, akıllı olmazsak

Allah yardımcımız olsun

altın tavuğun okan hoca olduğunu anlarsanız kafanız rahat eder
2-3 kaliteli topçu alsınlar yeter adama. gemiyi yürütür sıkıntısız.
erdeni merdeni hatırlamaz kimse

Seneye ŞL’yi alacağız ulan gibi ıslak rüyalar görmeyelim elbette ama niye baştan sona sürekli bir karamsarlık var ya bu forumda.

Olm okurken ruhum daralıyor yeter

- hiçbir şey yapamayız
- bittik
- Allah yardımcımız olsun
- X kişisi hiçbir şey yapamaz
- transfer olmaz
- bu tutmaz bu kötü bu rezil yönetim istifa

Bir tane olumlu mesaj yok ne biçim güruhumuz var lan

Ortada iyi giden sağlam bir teker varken herkes birseylerden fedakarlık yapmak zorunda ki çomaklar tekerimize girmesin. Herkes herkesle anlaşmak zorunda degil en nihayetinde. Sonra istikrar neden yakalanamiyor.

Açıkçası şu hali bile bence kadromuz ligin ve şikecilerin üstünde.Eksiklerde belli 3 bölgeye sağlam isimler almalıyız.orta sahaya sağlam hatta yıldız mümkünse 2 oyuncu bir sağlam sağ bek ve İcardiye bir yedek .Kerem ve barışın kaldığı seneryoya göre 4 katkı verecek oyuncu alırsak gerek ligte gerekse şl de hedeflere ulaşabiliriz.Kadromuz gerçekten çok iyi ve hazırlık kampı yiyecek bir ziyech icardi ve zaha neler katar diye düşünmeden edemiyorum yani enseyi karartmalık bir durum yok.Son 2 yılın şampiyonu takımız ve ligin dinamiklerini çok iyi bilen Okan Buruk gibi bir hocaya sahibiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt