Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat kötü transfer olmaz, malum Kaan-Torreira da idare etmişti. Ancak daha tempolu daha presçi daha ısıran (ama teknik/pas kapasitesinden ödün vermeyen) biri olsa daha iyi olur. Amrabat-Torreira bir yerde tıkanır gibi. Torreira-Höjbjerg veya Torreira-Fofana gibi ikililerden daha verim alırız (eğer Fofana'nın pas oyunu patates çıkmazsa) diye düşünüyorum...

🍍koç bu sene her tuşa basıcak bizim şampiyon olmamızı engellemek için.

Hayatta bizim 5inci yıldızı onların 4üncü yıldızdan önce almamızı hazmedemez.

Her takıma sponsor olma sözü/sponsorluk çekme tehdidi veya yöneticilere/oyunculara tehdit, iş sözü, işten alma, para vs ne varsa her kartlarını oynayacak

5inci yıldızı onların 4üncü yıldızdan önce takarsak bunlar tamamen biter

Limit var artık şu işi bir öğrenelim 30 m euro'ya satsak bile 10 m euro ilk taksit olursa 5 m euro'su Bankalar Birliğine gidiyor onların hesaptan bizim hesaba geçiyor 2024/25 sezonunda ne kadar ödememiz çekiyorlar.

Bizim seçim zamanına kadar BB'den çıkmamız şart oğlu şarttı şu saatten sonra yine limitlere takılma ihtimalimiz epey yüksek hem Bankalar Birliği hem CL'ye net olarak kalmamış olmamız transferleri yine Eylül 2'ye kadar uzatır.

İlla ki transfer yaparız yapılmayacak değil ama o zamana kadar uzar diyorum.

Kücük ligde genc yasta biraz iyi oynadigin an bile iyi teklifler geliyor artik takimlara.

Sanchez'de sirf 9,5a gelmemistir. Ingiliz basini ve Romano bonuslar var diyordu ve bizim yönetim bonuslari hic aciklamiyor.
Tamam bende diyorum ki emine 10 milyonluk teklif geldiğinde biz vermiyoruz mu diyecekler.
Stoperde bir yerli jokerimiz var zaten.
Kaan da çok kısa süreli ihtiyaçlarda orada oynayabilen bir herif. Yazın kasık ameliyatı olacak bu seneki gibi durağan olacağını zannetmiyorum.
Sanchez-nelsson bu sene belki gidecekler.
+Ş.ligini de düşünürsek en ez sanchez kalitesinde en az 1 adam olacak kadroda ve bir de yedek elbet olacaktır.
Ne olursa olsun 4.stoper olacak olan bir oyuncuya gelecek 10 milyonluk teklifi kabul etmeyeceğimizi düşünmüyoruz heralde.

Sael Kumbedi
Seko Fofana veya Youssouf Fofana
İlkay Gündoğan

Çok zor hedefler ama odak noktam bu isimler.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene GSC Amrabat diye bayram etmiyor muydu yav? Niye istemiyoruz bu sene?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Aradığımız adam değil. Torreiranin yokluğunda iş yapar da kapanan takımlara karşı kilit açacak isim lazim.

Kelepir gelecekse ben isterim her türlü

8 no gelse bile bizim ekstra alternatif 6 noya ihtiyacımız var zaten sol beki de yedekler

Manu almazsa eğer bedava göndermemek için fio ucuza gönderirse hemen çökerdim ben

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hazır rakip iyi oyuncu alacakken Zaniolo'yu elden çıkarmanın hatta amrabat'la filan takas etmenin manası yok.Zaniolo bu sene olsaydı bizde şuan şampiyonluğun ilk ayını filan kutluyorduk büyük ihtimalle.Zaniolo 100 yılın fırsatıydı , şuan misal fb ne yaparsa yapsın Zaniolo ayarında bir futbolcu getiremez.Chiesa'yı,Pellegri'yi filan almaları lazım anca.Sadece doğru bir dokunuş lazım , 2 kere bağ koparmış hızı gitmiş hali bile iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt