Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angelinodan sonra okan hocanın listesi güven vermiyor malesef

simdide sag beke gecen seneki elemanı alalım diye tutturmus
O ayrı konu ama sahada oynattığı topa güveniyorsan listeye de güvenmekten başka çare yok. Vecino'ya çok büyük tepki gösterdik ama Ndombele'den kötü olamazdı. Taraftar olarak yanıldık orada.

Ama transferler üzerinden Erden Timur'a vurmak saçmalık, ondan bahsediyorum.

Arkadaşlar Dursun konusunda hepiniz haklısınız ama Karakullukçu denen şahsiyetin haberleri içinde tartışmayın bence. Bunun kimin uşağı olduğu açık ve net ortada.

O ayrı konu ama sahada oynattığı topa güveniyorsan listeye de güvenmekten başka çare yok. Vecino'ya çok büyük tepki gösterdik ama Ndombele'den kötü olamazdı. Taraftar olarak yanıldık orada.

vecino transferide sacmaydı

erden timura transfer üzerinden vurmakta sacma ama başarılı olmadıgını kendi söyledi

ha erden yönetmezse transferi cenk yönetecek o daha kötüydü maliyet bakımından

sonuc olarak futbolcular tutmadı şampiyon olduk zararımız yok

sergio gibi sözleşmeleride girebilirdi bu topculardan cıkamasak.

Erdenspor ya da Dursunspor değil asıl olan Galatasaray 'dır. Galatasaray 'da fener gibi kimsenin sonsuz kredisi olmaz. Hata yapan bedelini öder. Enseyi daha da fazla karartmayalım lütfen.

Hocam vecinonun maliyetine gidin bi bakın

Ndombeleden daha pahalıydı

Okan da erden de transferde rezaletler

Ha erden birliği beraberliği sağlamakta,okan da insan yönetiminde şahane adamlar o ayrı sapla samanı karıştırmamak lazım

Arkadaşlar Dursun konusunda hepiniz haklısınız ama Karakullukçu denen şahsiyetin haberleri içinde tartışmayın bence. Bunun kimin uşağı olduğu açık ve net ortada.
ben bugun bu forumda dursun ile ali koc meselesinde ali koc dogru söylemiştir diyeni gördüm

insanlar birini sevmedikleri zaman manipülatif haberlere direk inanıyor ve buraya taşıyor

Bundan daha korkutucu bir şey yok...

Ali Naci Küçük: "Herkes 'Acaba Erden Timur gittikten sonra transferleri kim yapacak?' diye merak ediyor. Sayın Başkan Dursun Özbek transferlerin bizzat başında olacak. Operasyonun başında bizzat olacak, kendi yapmak istiyor.

at parası yok diye ağlamasın Riva'dan 3 ve 4'ncü etaptan toplamda 4.5 milyar TL civarında gelir var tabi Florya'yı peşkeş çekmeye kafayı koyduysa yakın zamanda kokusu çıkacaktır.

Genel kurul hesabı sorana kadar iş bitmiş anlaşmalar imzalanmış olur...
Emlak Konut yeni kredi kampanyası başlattı, bu proje(Riva)de var. O yüzden beklenen gelirin büyük bir bölümü yakın zamanda gelebilir. Florya'yı nasıl olsa aldık, elde teminat olarak durmalı. Kemerburgaz ve stadın yanındaki arazi futbol ve Basketbol için yeterli. Voleybol zaten TAÇ Spor'u(orası da bizim) kullanıyor. Halihazırda Mecidiyeköy Otel ile Kemerburgaz değişimi yapmış olacağız ki (Florya'nın 40 dönümden 100 dönüme çıkması piyango.) bence baya bi karlı alışveriş oldu. Riva işi sabredilirse borçtan kurtarır. Saçma sapan yeni transfer yapıp borçlar yeniden artırılmaz ise. ..
Bankalar Birliği için nakit 80 m. euro isteniyor,Şampiyonlar Ligi+oyuncu satışı, kombine, sponsor,Riva geliri,gerekirse hisse satışı bile yapılır çıkmak isteniyor ise çıkılır;Florya'da bu kadar ısrar etmek herhalde arazinin geri kalanını almak için verilen sözle aalakalıdır diye düşünüyorum. Yoksa parayla da olsa geriye kalan bölümü bize vermezklerdi. +20 dönüm daha var Florya'da(gerçekten kulübü ihya edecek,geleceği kurtaracak bir büyüklük totalde), o da derneğe ait ama şartli bağış olduğu projede kullanılamıyor şimdilik.

Son düzenleme:
vecino transferide sacmaydı

erden timura transfer üzerinden vurmakta sacma ama başarılı olmadıgını kendi söyledi

ha erden yönetmezse transferi cenk yönetecek o daha kötüydü maliyet bakımından

sonuc olarak futbolcular tutmadı şampiyon olduk zararımız yok

sergio gibi sözleşmeleride girebilirdi bu topculardan cıkamasak.
Belki vecino iş yapacaktı bilemeyiz. O varsayım. Taraftar konuşur, yanılsa da hesap soran olmaz.

Ama tekrarlıyorum, transfer işinde hatası yoktur diyorum, varsa da canı sağolsun, sadece Boey satışıyla hepsini kat kat sildi süpürdü.

Belki vecino iş yapacaktı bilemeyiz. O varsayım. Taraftar konuşur, yanılsa da hesap soran olmaz.

Ama tekrarlıyorum, transfer işinde hatası yoktur diyorum, varsa da canı sağolsun, sadece Boey satışıyla hepsini kat kat sildi süpürdü.
Vecinoya gelene kadar parades peşinde koştukları icin direk hatalılar

sezon bitti en önemli bölge ilk transfer yapılacak bölge 8 numaraydı

Hocam vecinonun maliyetine gidin bi bakın

Ndombeleden daha pahalıydı

Okan da erden de transferde rezaletler

Ha erden birliği beraberliği sağlamakta,okan da insan yönetiminde şahane adamlar o ayrı sapla samanı karıştırmamak lazım
Konu amacından sapııyor ama demek istediğim taraftar olarak büyük yanıldık orada. Erden de hata yapabilir ama transferde ne yaptı mesela büyük hata olarak? Verilen listeye gitti sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt