Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vecinoya gelene kadar parades peşinde koştukları icin direk hatalılar

sezon bitti en önemli bölge ilk transfer yapılacak bölge 8 numaraydı
bir gün yöneticinin birinin ulan eşek herifler
size ne transferden biz yaparız siz izlersiniz
demesini istiyorum

karışmayın her şeye taraftarlığınızı yapın
tiyatro sinema değil burası

Diğer ikisini ne zaman yiyeceğiz merak ediyorum

Bu adamlar maçları bizim kadar heyecanlı izleyebilirler mi? Son haftalara maçlara bakamadım heyecandan. Yazıklar olsun, bu kadar insanın belki de bi sezon mutsuz olmasına sebep oldunuz.
bu adam maç izlemiyor ki - 14 yıl şampiyon olmadık ne oldu hiç bir şey olmadı diyen adam - umrunda değilki sportif başarı.

bu tiplere kals hiç spor aktivitesi olmasın - GS Kulübü lise ve tesislerden oluşsun falan ister.

Fred 3 gol, İsmail Yüksek 0 gol. Bunlar beraber oynuyorken en baskın topunu oynuyordu fener. Futbolun tek bir doğrusu yok. Neden kimse diğer yönden bakmıyor anlamam. Kaldı ki yanında Amrabat gibi garantici bir oyuncu olsa Torreira'dan gol katkısı da almaya başlarız. Nzonzi gibi temastan kaçan adam olsa neyse Amrabat bam güm dalan cengaver bir profil. Daha iyisi varsa tabi daha iyisi alınsın itirazım yok.

Kısmen katılmakla birlikte fred istatistiklerin çok üstünde katkı verdi sakat olmadığı dönem.. Amrabati ben de cok istiyorum ama fred etkisi yapamaz ikisi de başka artısi olur o ayri

İbrahim Hatipoğlu düzgün bir adam yönetim içerisinde de Erden Timur'un en büyük destekçilerindendi. İşi becerir beceremez orasını bilmem ama iyi bir Galatasaraylı olduğuna eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt