Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İster tabii, konusuna da yazdım 2 sene boyunca bu yönetim ne iş yapmış çıksın açıklasınlar adam başkan değilken başkan gibi iş yaptı, bunun ekmeğini de bugün akbabalar yiyecek.

Bu akbabaların kim olduğu ifşa edilmeli tek tek övüyorlar ya Fırat vs şöyle adam diye çıksın söylesin tüm isimleri zira herkes biliyor.

Birini bugün Eşref söyledi, devamı gelmeli.
Evet tüm sezon erden başkan dursun 2. planda

taraftarın tüm beklentisi dursun cekilecek bu sene erden devralacaktı görevi

Angelino+seferovic+midsjo+yusuf+ross+tete hatta mata +ndombele+aurier,carlos,sergio vs

Bons olarak fazla girmedi diye bakıyoruz ama angelinodan 4m zarar ettin 6 ayda,ndombeleden 3.5,seferovic yine 2-3 civarı vardır,aurierle vinicius yine 2-3 zarardasın,yusuftan 6 zarardasın,rosstan 2,teteden tek sezonda 5-6 zarar ettin,mataya boşa para verdin,midsjoden yine zarar ettin,sergiodan sadece bu sene 2.75 zarar ettin toplam maliyeti saymıyorum

Rakam fecaat

Zaha ve ziyech de aslında bekleneni vermedi ama yine skor yaptıkları için zarar demiyorum
Okan buruk istediği için alındı bu adamlar, onu söylüyorum.
Angelino, Sefer, Midsö listede olan isimlerdi, reddetmemeliydi ve aldı Erden Timur.

Sergio ilk senesinde bekleneni verdi, Ziyech başarı mesela, Zaha konusunda nötrüm.

Ama üstteki olumlu olumsuz herşey Okan'a yazar. Belki Tete'yi Erden Timur alır satarız diye istemiştir ki şimdi bile verdiğin parayı çıkartırsın alacağın bonservisle.

Teteyi şimdi 7-8e birine satsak dursun başarısı mı olacak. Bugün erden kazığı oluyor ya.

Futbolda 22 yaşındaki potansiyelli adamlara 1 senelik transfer kafasıyla bakamayız.
Bugün 35milyona satılan boey neredeyse 1 milyona okutulacaktı yav ne anlatıyorsunuz.
2-3 sene bu çocuklara sabredeceksin. 24 yaşındaki barış mevcut kafaya göre geçen sene 3-5 veren varsa gönderilmeliydi dimi.

Hikaye anlatmayalım.
buna 2 taraflı bakmak gerek

o zaman şimdi dursunun yapacagı transferleride sorgulamayacagız bundan sonra

ulan yöneticilikte messimizi bulduk onu bile yedik ya vallahi yazik bize. fenerli olsaydi erden timur yemin ederim pamuklara sararlardi!

buna 2 taraflı bakmak gerek

o zaman şimdi dursunun yapacagı transferleride sorgulamayacagız bundan sonra
22 yaşında tete tarzı transfer yaparsa evet. Sürekli karavana atacak değil elbette.
Misal zaha tarzı transferde de ben eleştirmem tutar tutmaz bilemezsin ama hamle önemli.
Feghouli kafasında hırsı olmayan bir herif alınırsa 4-5 sene sözleşme olursa bu eleştirilmeli.
Ziyech tarzı 1+1+gibi kulüp elinde olan uzatma opsiyonları olursa başarıdır.

İnşallah dediğin gibi olur. İlk defa ben bir Gs yöneticisinin senin, benim gibi Galatasaray ı düşünerek hareket ettiğini gördüm. Allah ömür versin yaşıda genç, baya güzel işler yapar başkan olursa.
Adnan Polat da öyleydi, son başkanlığı kötü geçse de ama atkılıları bu rollere koymuyorlar kolay kolay orası ayrı.

Kravatlı sn ali koç tayfadan devam etsinler.

Bundan sonra yönetime girecek kişilerde son 5-10 senede herhangi bir şubenin maçlarının %50sine gitme şartı aranmalı, yoksa ne işe yaradığı belli olmayan adamlar camiaya etki ediyor.

Adnan Polat da öyleydi, son başkanlığı kötü geçse de ama atkılıları bu rollere koymuyorlar kolay kolay orası ayrı.

Kravatlı sn ali koç tayfadan devam etsinler.

Bundan sonra yönetime girecek kişilerde son 5-10 senede herhangi bir şubenin maçlarının %50sine gitme şartı aranmalı, yoksa ne işe yaradığı belli olmayan adamlar camiaya etki ediyor.
A.Polat son döneminde etrafındaki adamları baya baya kötü seçti

adnan polat beyefendide de nasıl bir bas bariton ses vardı yau öyle.

saat kaaaç

20:45

Bu Acun’a yakin kisilerin yonetime yakin veya icinde oldugu haberleri umarim asilsizdir.

Erden baskan, keske bunlarla savasmayi secseydin ancak secimine saygi duymaktan baska yapabilecegimiz birsey yok.

gs'da koşulsuz güvendiklerim:

erden timur
okan buruk
muslera
nelsson
abdulkerim
torriera
barış alper yılmaz
icardi

biri gitti. bakalım diğerlerinden kaçı kalacak.

diğer 7li kalırsa, ben eminim ki yine her türlü biz şampiyon olacağız. ama o başkan ve yönetim kurulu o platformda ıslıklanarak tarihe geçecek.

Bugun esrefin hedef aldigi kisiler kimlerdi? Kimden bahsediyor? Dursun la metindenmi bahsetti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt