Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman ayrı şampiyonluk coşkusu ile yapılması ayrı

özel röportaj arasına reklam vermek için sıraya giren markalar olurdu eminim o heyecanla
haklıda olabilirsin , ama zaten heyecan kısmı son olandan sonra oyunc grubunda ne denli vardır bilinmez.

yönetim zaten tamamen erden timur dalgasını nötr hale getirmekle uğraşıyordur çünkü ET kafaları yok dediğini ayarlayabilecek.

daha puma formalarını bile görmedik.

ya olursa ?

işin şakası bir yana - en azından denenip negatif ya da pozitif geri dönüşü olmalı

Thuram'ı(ya da fofana ya da bu tip - isim verirken oyun tarzındayım aslında ben) TR ye getirmen zor - zaten sana yedirmezler %99 - ama baktığında gelen geliyor.
Gronbaekte 2027 ye kadar sözleşmeli.

ikisininde ultra maaş bütçesi olmaz - bonservis ve ikna meselesi.

özellikle ikisinden birini fener gündeminde ya da ihtimalinde görürsem kafayı yerim.

haklıda olabilirsin , ama zaten heyecan kısmı son olandan sonra oyunc grubunda ne denli vardır bilinmez.

yönetim zaten tamamen erden timur dalgasını nötr hale getirmekle uğraşıyordur çünkü ET kafaları yok dediğini ayarlayabilecek.

daha puma formalarını bile görmedik.
Nike ile sözleşme 30 Haziran'da bitiyor. Puma ürünlerinin tanıtımı lansmanı o tarihten sonra olur.

Nike ile sözleşme 30 Haziran'da bitiyor. Puma ürünlerinin tanıtımı lansmanı o tarihten sonra olur.
umudum çok yok formalardan bu sezon açıkçası- çok iyi olmalıki millet saldırsın.

ben misal çok güzel bir forma olmadığı sürece 5inci yıldızı beklerim misal. tasarımsal olarak özel bir şey beklentim yok ama.

umudum çok yok formalardan bu sezon açıkçası- çok iyi olmalıki millet saldırsın.

ben misal çok güzel bir forma olmadığı sürece 5inci yıldızı beklerim misal. tasarımsal olarak özel bir şey beklentim yok ama.
Hattı sayılır alan olacaktır bu sezon bir de ekstra ucuz versiyon da olacakmış sanırım. Formadan ziyade yan ürünlerini merak ediyorum açıkcası.

"The plan is a loan with some form of permanence clause, worth somewhere around €15m."

kira + perfomans işleri - 15 M paket

17 -20 aralığını ver ya da bay bay yav.
su kira isine biz girmiyelim , ne zaman girersek istedigimiz alamadik.
ya bonservisini al yada uza

su kira isine biz girmiyelim , ne zaman girersek istedigimiz alamadik.
ya bonservisini al yada uza
aston ile hadi almassalar bile temiz getirisi olur gibiydi. ama o 1 kere olur.

kiralama + almayınca bedel olarak geri döndü - hem iyi kötü EPL gördü çok fazla oynamasada . hem bizde kaldı + para geldi.

artık bonservisle vermek lazım - şu mikro-kırık tantanası olmayaydı iyiydi. genede ultra bir sakatlık değil sonuçta.

Galatasaray transferde sağ bek, 8 numara, kanat ve forvet takviyeleri konusunda çalışmalara başladı.

Ertan Suzgun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt