Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca 3lüye dönüyoruz dese,

Muslera
Bissaka Sanchez Apo Kohn
Torreira Amrabat Fofana
Barış Kral Zaha

Kadrosunu kursak ne dersiniz?Torreira neden saf 6 numara gibi düşünülüyor 8'de de çok rahat oynar hatta keşke 4-3-3'e dönsek Torreira - Amrabat - Fofana gibi bir oyun yapısı kurup ön bölgeyi tamamen sert bıraksak.
Torreira neden saf 6 numara gibi düşünülüyor 8'de de çok rahat oynar hatta keşke 4-3-3'e dönsek Torreira - Amrabat - Fofana gibi bir oyun yapısı kurup ön bölgeyi tamamen sert bıraksak.

Torreira - Amrabat - Fofana
xxx - Icardi - Barış​
Dün bende dedim aslında hiç fena olmaz hücumcu 2 tane bekle beraber tempolu bir orta saha rakiplere çökebiliriz skor olarak kısır kalmış gözükebilir ama beklerin hücum katkısı çok fazla artacağı için stoperlerimizde skor katkısı yüksek olacağını düşünürsek savaşcı bir takım olur.

Hoca 3lüye dönüyoruz dese,

Muslera
Bissaka Sanchez Apo Kohn
Torreira Amrabat Fofana
Barış Kral Zaha

Kadrosunu kursak ne dersiniz?
Zaha olmasa ,üzülürmüsün sen.Senide üzmek istemem ama zahasız bir kadro hayalimiz vardı şuana kadar:)Zaha yı izlerken inan bana ben yoruluyorum resmen.Şöyle şiir gibi akıp giden bir sol açık yazmak mümkünmü acaba?

Erden Timur’un geldiği sezon kimsenin böyle beklentisi varmıydı varsa bile 3-5 kişinin vardır zaha tere mesela gelirken uçup kaçıyorduk burada içimizde patladılar benim Şuan yaptığım polyannacılık değil ben dereyi görmeden paçayı sıvamıyorum bi görelim bakalım neler olucak dün bir girdim erden Timur başlığına fener şampiyon olsun hayırlı olsun yok transfer yapmayalım şampiyon belli doğmamış çocuğa don biçiliyor yani abi bu tarz düşünmeyi mantıksız buluyorum mesela erden başkanı seviyorum ama yeri illaki bir gün dolar Fatih terimin yeri dolmadı mı doldu Okan buruk geldi mesela burası Galatasaray yapılanlar her ne kadar yanlış olsada aslolan her zaman Galatasaray
Polyannasin iste rts, ugrasma. Dun erden birakmicak göreceksiniz diyordun😄

Torreira neden saf 6 numara gibi düşünülüyor 8'de de çok rahat oynar hatta keşke 4-3-3'e dönsek Torreira - Amrabat - Fofana gibi bir oyun yapısı kurup ön bölgeyi tamamen sert bıraksak.

Torreira - Amrabat - Fofana
xxx - Icardi - Barış​
Çok kötü bir kadro mühendisliği. Kayserispor muyuz biz bu kadar defansif takımla sahaya çıkalım. Bu kadro ligde 50 golü geçemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt