Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur niye Bjkye gitsin yav adam profesyonel olsa zaten hala bizde salla başı al maaşı takılırdı muadilleri gibi bazen neler okuyoruz anlamıyorum da bu ultra saçma oldu harbiden

Ya tabii ki de gitmez, tabii ki de bu realite de yaşanmaz ama profesyonel anlamda yönetici transferi olsa ve bu iş gerçekleşse diye bi an varsayımda bulundum. Yöneticilik kapasitesi olarak bütün Bjk yönetimine bedel olduğunu vurgulamak için.

Bugün yönetimin kupayla fotoğrafını görünce içim tekrar cız etti.

Bu ülkede Gerets ten başka ilk sezonunda şampiyon olan yabancı td varmı son 30 yılda? Bir de defansif futbol oynatan yabancının başarılı olması bir ilk olur herhalde.

Korkmaya gerek yok. Bizi Trabzon hem fb den ben bjk den daha fazla zorlar bu sezon

trabzon mu

yine ikili yarış olur

fenerin yarıştan kopma ihtimali yok

Bu ülkede Gerets ten başka ilk sezonunda şampiyon olan yabancı td varmı son 30 yılda? Bir de defansif futbol oynatan yabancının başarılı olması bir ilk olur herhalde.

Korkmaya gerek yok. Bizi Trabzon hem fb den ben bjk den daha fazla zorlar bu sezon

Pardon Zico varmış. Oda 100 yıl ittirmesiyle anca 70 puan toplayabilmiş
takımları iyi olduğu için kesinlikle olamaz diyemeyiz. başa baş geçecektir yine yarış.

yine bu sene olduğu gibi detaylara kalacağız. derbiler haricinde mümkün olduğunca az hata yapmak lazım.

Ya tabii ki de gitmez, tabii ki de bu realite de yaşanmaz ama profesyonel anlamda yönetici transferi olsa ve bu iş gerçekleşse diye bi an varsayımda bulundum. Yöneticilik kapasitesi olarak bütün Bjk yönetimine bedel olduğunu vurgulamak için.

Bugün yönetimin kupayla fotoğrafını görünce içim tekrar cız etti.
Erden timur bir profesyonel değil ki adamın mesleği spor yöneticiliği değil gönül bağı olduğu için bizde yöneticilik yaptı bjk'de niye yöneticilik yapsın. Paraya da ihtiyacı olmayan biri ayrıca.

Ben İlkay'ı istemiyom kanks yav :D Mesut tarzı 1 transfer olabilir diye :D
Mesut gelmeden balon malon takılıyordu, fener alınca Arda-Başak gibi olur demiştim de o kadar da olamamıştı. İlkay öyle değil ki geçen sene Barça ile 50 maça çıktı, Euro’da Alman Milli Takım 1. kaptanı. Alakası yok ikisinin
İlkay gibi sükse transferlere girmemek lazım bu sene bizimkiler anlaşıp getirene kadar Ali üç milyon fazla verip alır hem eldeki transfer için harcanan zamandan oluruz hem de rakibimizi iki kat güçlendirmiş.

Sessiz ve derinden ismi çıkmamış asker oyuncu alalım boey gibi, bu kim lan desinler ilişmesinler hiç
Kanattır, Bektir, stoperdir oralara genç, bilinmedik transfer yapılmasına okeyim de orta saha konusu hassas bence. Direkt katkı verecek isimleri almak lazım, Boey’den çok para kazandık ama şu seviyeye gelmesi de 1,5-2 sene sürdü. Bizim orta sahada sabretme lüksümüz olmaz bence, sallanırsa başkasına gideriz.

Mesut gelmeden balon malon takılıyordu, fener alınca Arda-Başak gibi olur demiştim de o kadar da olamamıştı. İlkay öyle değil ki geçen sene Barça ile 50 maça çıktı, Euro’da Alman Milli Takım 1. kaptanı. Alakası yok ikisinin

Kanattır, Bektir, stoperdir oralara genç, bilinmedik transfer yapılmasına okeyim de orta saha konusu hassas bence. Direkt katkı verecek isimleri almak lazım, Boey’den çok para kazandık ama şu seviyeye gelmesi de 1,5-2 sene sürdü. Bizim orta saha da sabretme lüksümüz olmaz bence, sallanırsa başkasına gideriz.
O takımlar da oynar ama bence buraya sırf para kazanma ve futbol sonrası hocalık için seçerler Lig'de daha rahat yükselirler..

Korkmaya gerek yok. Bizi Trabzon hem fb den hem bjk den daha fazla zorlar bu sezon

Pardon Zico varmış. Oda 100 yıl ittirmesiyle anca 70 puan toplayabilmiş
Üstüne basarak söylüyorum ligin devre sonunda minimum 9 puan fark atmış olucaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt