Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ülkede Gerets ten başka ilk sezonunda şampiyon olan yabancı td varmı son 30 yılda? Bir de defansif futbol oynatan yabancının başarılı olması bir ilk olur herhalde.

Korkmaya gerek yok. Bizi Trabzon hem fb den hem bjk den daha fazla zorlar bu sezon

Pardon Zico varmış. Oda 100 yıl ittirmesiyle anca 70 puan toplayabilmiş
Hoca ne kadar kariyerli olursa olsun uyum sürecini hesaba katmak gerekiyor. Zico'nun avantajı takımın omurgasının Brezilyalı olmasıydı bence. Jesus gelir gelmez Portekizce konuşan oyuncuları doldurdu. Okan Buruk'a toslamasa ilk sezonunda şampiyon olabilirdi o da. Mou'nun iletişim becerisi en kuvvetli yönü ama onun da lige uyum süreci önemli.

Satılabilir oyuncu adedimiz ne kadar fazla olursa o kadar şampiyon olamama halini tolere edebiliriz. Yaşlı ve son kontratı olan oyunculardan oluşan takım olarak şampiyon olamazsak hikaye en başına döner.

12 yabancıdan Muslera, Mertens ve İcardi dışında +30 yaş 1 oyuncu daha alırım en fazla kalan 8 oyuncunun 30 yaş altı hatta mümkünse 4 tanesinin 25 yaş altı olması gerekiyor, bu mimari umarım düşünülür.

Bu şekilde uzun vadede başarılarımız sekteye uğrasa dahi istikrara kavuşur yani örnek veriyorum, 10 yılda 7 kere şampiyon olduk diyebiliriz.

Amrabat hatasını yapmayız umarım, Zaniola+10 milyon gibi haberlerini gördüm bugün. Asla dikine oynamıyor bu eleman, topu alır almaz sağa sola yolluyor, çalım beceresi de yok gol tehlikeside asla yaratamaz. Bunun yapabildiklerini oliveyra ve demirbayda yapıyor zaten. Aradağımız 8nr kesinlikle bu değil.

Amrabat hatasını yapmayız umarım, Zaniola+10 milyon gibi haberlerini gördüm bugün. Asla dikine oynamıyor bu eleman, topu alır almaz sağa sola yolluyor, çalım beceresi de yok gol tehlikeside asla yaratamaz. Bunun yapabildiklerini oliveyra ve demirbayda yapıyor zaten. Aradağımız 8nr kesinlikle bu değil.
haberlerde
amrabat + 10 = zaniolo şeklinde idi yanlış hatırlamıyorsam rtaşım

tabi güvenmiyorum hiçbirine de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt