Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo 20 m euro > İtalya
Kerem 15 m euro > MLS/İspanya
Tete 15 m euro > Arabistan
Barış 30 m euro > İngiltere

Toplam: 80 m euro

Nelsson / Sanchez biri daha giderse 100 m euro baremini aşarız.
Barisi çıkarır misin ordan. Nelsonu koy oraya

Zaniolo 20 m euro > İtalya
Kerem 15 m euro > MLS/İspanya
Tete 15 m euro > Arabistan
Barış 30 m euro > İngiltere

Toplam: 80 m euro

Nelsson / Sanchez biri daha giderse 100 m euro baremini aşarız.
BAY ve Sanchez kalmalı

Bence forvet alınmamalı hatta 8 numara da alınmamalı. Sadece yabancı sağ bek alınıp eldeki kadroyla devam edilebilir. Zaniolo ve Yunus kadroya dahil edilerek tabiki. Forvette Zaha, Zaniolo ve Barış oynayabilir. Okan Icardi'yi bacağı kopsa da çıkarmıyor zaten.
Zaha+Zaniolo mu?! Yorum yapmayacağım...

Bunu yaptı şimdi gider kendisi harcar birde imza töreninde gögsünü gere gere gezer, tek kelimeyle yazıklar olsun.
Bankalar birliğinden çıkalım diye yaptırmadı sonuçta ne oldu peki, yine çıkamadı.

Son 7-8 ay Erden sadece floryaya bakınca yönetimde iş yapan kimse yoktu zaten kim gelir üretecek de çıkaracak.

Akturk o paralara gitse sevinçten 2-3 gün ağlarım herhalde.Tete için de daha ne istiyoruz anlamadım.Bu arada en büyük korkum bu kadar para gelmesine rağmen gidip 3-5e topçu almamız olur.

Kerem kalsin isterim renkdas ama sanki kalsa, Hasan Sas v.2 olur gibi. Yine bir sure katki aliriz ama buyuk dususe gececek diye dusunuyorum cunku mental olarak zayif ve maalesef o da duygusal. Ustune de geri planda kaldi son 10 mac. Gitmesi onun icinde bizim icinde hayirlisi ama kalirsa da hayhay.
Bu paralara Kerem'i satma şansımız bir daha gelmez ben o yüzden satılmasına okeyim ki kendisi de gitmek istiyor belli ki. Oğuz Aydın'ı almak oraya ve Barış'ı da 1 sezon daha tutmak ve Yunus'ta dönmüşken mantıklı geliyor bana.

Akturk o paralara gitse sevinçten 2-3 gün ağlarım herhalde.Tete için de daha ne istiyoruz anlamadım.Bu arada en büyük korkum bu kadar para gelmesine rağmen gidip 3-5e topçu almamız olur.

Et olsa Kerem 20e falan giderdi.

14 varsa Cenk shutlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt