- 1 Ağustos 2014
- 63.031
- 73.294
- 4.218
Zaniolo 20 m euro > İtalya
Kerem 15 m euro > MLS/İspanya
Tete 15 m euro > Arabistan
Barış 30 m euro > İngiltere
Toplam: 80 m euro
Nelsson / Sanchez biri giderse 100 m euro baremini aşarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson / Sanchez biri giderse 100 m euro baremini aşarız.
Barisi çıkarır misin ordan. Nelsonu koy orayaZaniolo 20 m euro > İtalya
Nelsson / Sanchez biri daha giderse 100 m euro baremini aşarız.
12+3 önerdiler haber vardı biz direk15+ bonus istemiştik haberlere göre. Bence o da transfer sezonu resmen açılana kadar belli olacaktır.Soceidada vermiştik kendisini olmadı mi
Ne zaman adaylığını acikliyorsunBoşver Ferhat
BAY ve Sanchez kalmalıZaniolo 20 m euro > İtalya
Mümkün değil zaten sözlü teklifler 60 m euro civarı yapıyor.
Ha Ertan haberi miErtan Dursun Özbek para sayma makinasını hazırlamıştır dedi altı boş değildir.
Zaha+Zaniolo mu?! Yorum yapmayacağım...Bence forvet alınmamalı hatta 8 numara da alınmamalı. Sadece yabancı sağ bek alınıp eldeki kadroyla devam edilebilir. Zaniolo ve Yunus kadroya dahil edilerek tabiki. Forvette Zaha, Zaniolo ve Barış oynayabilir. Okan Icardi'yi bacağı kopsa da çıkarmıyor zaten.
Bankalar birliğinden çıkalım diye yaptırmadı sonuçta ne oldu peki, yine çıkamadı.Bunu yaptı şimdi gider kendisi harcar birde imza töreninde gögsünü gere gere gezer, tek kelimeyle yazıklar olsun.
İngiltere'de ki takım muhtemelen Barış için bastıracak ilk teklifte 20 m eurolara çıkan takım Euro 2024 sonrası 30-35 m euro bastırıp alır.BAY ve Sanchez kalmalı
Bu paralara Kerem'i satma şansımız bir daha gelmez ben o yüzden satılmasına okeyim ki kendisi de gitmek istiyor belli ki. Oğuz Aydın'ı almak oraya ve Barış'ı da 1 sezon daha tutmak ve Yunus'ta dönmüşken mantıklı geliyor bana.Kerem kalsin isterim renkdas ama sanki kalsa, Hasan Sas v.2 olur gibi. Yine bir sure katki aliriz ama buyuk dususe gececek diye dusunuyorum cunku mental olarak zayif ve maalesef o da duygusal. Ustune de geri planda kaldi son 10 mac. Gitmesi onun icinde bizim icinde hayirlisi ama kalirsa da hayhay.
30 görürsek satılır bencede ama bu yaz öyle bir teklifin gelmesini zor buluyorumİngiltere'de ki takım muhtemelen Barış için bastıracak 20 m euro'lara çıkan takım Euro 2024 sonrası 30-35 m euro bastırıp alır.
Ben bıraktım faradımNe zaman adaylığını acikliyorsun
bunu yaşayacaksın dursun bunu yaşayacaksın!!!!
Zaha+Zaniolo mu?! Yorum yapmayacağım...
Akturk o paralara gitse sevinçten 2-3 gün ağlarım herhalde.Tete için de daha ne istiyoruz anlamadım.Bu arada en büyük korkum bu kadar para gelmesine rağmen gidip 3-5e topçu almamız olur.
Ben 10a da okeydim gayet iyi para yerine de oğuz gelir 4-5eEt olsa Kerem 20e falan giderdi.
14 varsa Cenk shutlar