Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kumbedi'ye Lyon Ocak ayından itibaren hiç süre vermedi hatta çoğu zaman kadroya bile almamış. Böyle bir durum varken 15 falan isteyeceklerini hiç sanmıyorum. 7-8 + pay gibi bir teklife verebilirler bence. Ben hala Seneya'nın daha öncelik olması gerektiğini düşünüyorum ama Kumbedi'de potansiyeli belli bir oyuncu Ocak'tan itibaren oynamama durumu olmasa adı bizle anılmazdı belki de.

Kumbedi'ye Lyon Ocak ayından itibaren hiç süre vermedi hatta çoğu zaman kadroya bile almamış. Böyle bir durum varken 15 falan isteyeceklerini hiç sanmıyorum. 7-8 + pay gibi bir teklife verebilirler bence. Ben hala Seneya'nın daha öncelik olması gerektiğini düşünüyorum ama Kumbedi'de potansiyeli belli bir oyuncu Ocak'tan itibaren oynamama durumu olmasa adı bizle anılmazdı belki de.
Kumbedi'yi izlemedim ama 2 senelik şu reçeteye baktığımda hava toplarında ve asist beklentisinde oldukça yetersiz duruyor. Ben bek oyuncusunda hava hakimiyetini çok önemiyorum. Çünkü ligde rakiplerimizin çoğu, uzun paslarla indirilen toplar üzerinden pozisyon bulmaya çalışıyor.

Screenshot Capture - 2024-06-06 - 13-21-06.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt