- 3 Temmuz 2012
- 133.947
- 80.786
- 5.198
Kebapcı selodayızadana dürüm ile döv knk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kebapcı selodayızadana dürüm ile döv knk
Adanadayım dayak yemek isteyen varsa şimdi yazsın
#kebap
Casemiro gibi adam rezil oldu o cenabet takimdaAmrabatı da çok gömmeye gerek yok yav. Herif daha geçen dünya kupasinda nasil oynadığını gördük.
Manu mal bir takım olduğundan yaptıkları tüm transferler çöp görünüyor.
Okan Özkan çok göze batıyor
Haklısın
Kumbedi'yi izlemedim ama 2 senelik şu reçeteye baktığımda hava toplarında ve asist beklentisinde oldukça yetersiz duruyor. Ben bek oyuncusunda hava hakimiyetini çok önemiyorum. Çünkü ligde rakiplerimizin çoğu, uzun paslarla indirilen toplar üzerinden pozisyon bulmaya çalışıyor.Kumbedi'ye Lyon Ocak ayından itibaren hiç süre vermedi hatta çoğu zaman kadroya bile almamış. Böyle bir durum varken 15 falan isteyeceklerini hiç sanmıyorum. 7-8 + pay gibi bir teklife verebilirler bence. Ben hala Seneya'nın daha öncelik olması gerektiğini düşünüyorum ama Kumbedi'de potansiyeli belli bir oyuncu Ocak'tan itibaren oynamama durumu olmasa adı bizle anılmazdı belki de.
Futbol bilgin bana yakin tebrik ediyorumSenaya alinsin ya sag bek konusunda kafamiz rahat olsun. Oraya maliyeti uygun ama saglam topcu almis oluruz.
Henüz 3 yaşında bir kardeşim varJalminha ve transferimo kadar bir bok bilmeyip de hala etkilesim alan birini görmedim... Bu heriflerin tutturdugu tek birşey yok ya millet hala mal gibi nasıl ciddiye alıyor bunlari
Transfersimo zamanında baya tutturdu geçiniz bu işleriJalminha ve transferimo kadar bir bok bilmeyip de hala etkilesim alan birini görmedim... Bu heriflerin tutturdugu tek birşey yok ya millet hala mal gibi nasıl ciddiye alıyor bunlari
örnek alalimTransfersimo zamanında baya tutturdu geçiniz bu işleri
Kumbedi işte eski Le Havre oyuncusuLe Havre'den biri olsa gerek![]()
Le Havre AC - Kulüp profili
Kulüp bilgileri: Le Havre (Ligue 1) ➤ Güncel kadro ve piyasa değerleri ➤ Transferler ➤ Söylentiler ➤ Oyuncu istatistikleri ➤ Fikstür ➤ Haberlerwww.transfermarkt.com.tr