Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.446
- 39.308
- 3.293
Daha Dickine oynayan kim
Ndombeleden daha dickinin keyfine oynayani görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha Dickine oynayan kim
3 aylık perfomrnastan bu sonuç çıkmamalı - o lüksümüz bence yok (paramız demiyorum - lüks derken o rahatlığımız olmamalı)25-26 yaşında köhn,
bence daha iyisini hak ediyoruz
Onu diyorum zaten + sanki sadece satis gelirimiz var. Her sene 30 milyon oduyoruz. Satis olmayinca 30 milyonu odemiyor muyuz?Rdas 60m borcun varsa 100m u niye alsınlar yav. 60i alırlar üstü sana kalır.
60ı da almıyor yav.Rdas 60m borcun varsa 100m u niye alsınlar yav. 60i alırlar üstü sana kalır.
@Tugay Elser O'nu ben bilemem kanks ama daha doğru yaklaşımı Tugay yapabilir bence..
fofana harika olur - thurama çıldırırım burda.Amrabat dışında orta saha için 2 aday var bence
1-fofana
2-thuram
Bunlar olmazsa amrabat getirilir diye düşünüyorum ama mümkünse kampa kadar halletsinler şu işi
Assignon bence de pek mantıklı bi tercih olmaz takımın dengesini feci bozar hem köhn hem o amrabat konusunda katılıyorum her ne kadar tutucu alan kaplayan bir elemean olsa bize daha kompleks versatil biri gerekiyor orada diye düşünüyorum gerekirse 15 milyon gözden çıkarılmalı bu mevki içinsağ bek bana göre ne komple profil gördüğüm kağıt üstünde Senaye .
Assignon diyorlar - o adam bekten daha çok kanat gibi herif. iki bektede aynı mantık çok sakat iş.
Torreira yanıda AMrabat ofnasit olarak derdimizi çözer diyemiyorum (CL için daha iyi ama- ligde daha kötü) iki yönlü - az bi çalımlı top sürmeler izlemek istyorum ben sürekli uzun pas yerine - bizim takımı seviye atlatacak işin o olduğuna inanıyorum - ki torreirada öyle bir adamla çok rahatlar. sürekli kovalamç oynuyor yoksa sahada.
adamın cevabını merak etti
Zaha 5Kerem 15
Nelsson 15
Zaniolo 15
Tete 7
52 milyon euro minimum. Nelsson 20'leri bulabilir.
Bu paraya git Fofana + sag bek + 8 - 10 oynayan birini daha al. Daha Boey'in 30 milyonunu eklemedim bile
3 aylık perfomrnastan bu sonuç çıkmamalı - o lüksümüz bence yok (paramız demiyorum - lüks derken o rahatlığımız olmamalı)
en azından kamp görmüş sezon başı yaşayarak bir sezon daha görmeli.
iyi performansta zaten alıcısı şimdikinden daha iyi teklifle gelecektir. pahalı adam değil çünkü
Galatasaray, Assignon için kulübü Rennes'e 6 milyon Euro teklif etti.
10 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Rennes ise 8 milyon Euro'ya düştü
En kotu verdigimiz imza parasi. O da 4 milyon olmaliZaha 5