Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat’la bu kadar uğraşacağımıza free N’didi çözmüştük çoktan. Saçma sapan free transferler yapıp ihtiyaç olan yere free taş gibi adamı almıyorlar kafayı yersin

Amrabat’i alma ihtimalimiz varsa hemen alalim

Onu beklet bunu beklet sonra son gün ndombele geliyor

Burun kivirmaya gerek yok

Torreira-Amrabat ikilisi saglam bir orta saha hatti olur
Neden amrabata 15 verelim ustat. Kaan Torreira devam etsin bi farklari olmayacak bence. Belki sertlik olarak biraz fark yaratir

Neye göre 25, kim belirliyor bunu?

Satıcı malına istediği değeri biçebilir ama esas piyasa değerini alıcıların teklifi belirler. Sarı siteye 1 milyonluk aracın için 1,5 milyon yazar ve aklın sıra taviz vermezsen, yıllarca arabana biner veya garajda çürütürsün mesela. 20-25 milyon veren varsa takas filan beklenmez.

Okan Hocanın oyun formatında Zaniolo için uygun bir mevki yok, adamın burada zaten gözü yok! Başka yağlı müşteri çıkmazsa 10 milyona bile satmak zorunda kalırsın; benim tahminim 15 civarına Serie A ya döneceği yönünde, fazladan alınacak her centi kar görürüm.

Daha kötüsü Yusuf Demir için söz konusu. Kazığı yedin diye piyasasını 6 milyon olarak belirlersen, sözleşmesini kiralamalarla tamamlar, sonra da elin kolunu sallaya sallaya çektirip gider. Talibi çıkarsa 1,5-2 milyonluk bir teklife anında çakar geçerim şahsen. Borsa tabiriyle zarar realizasyonu veya kolu kesmek yani; bunu yapmazsan gangren gövdeyi götürür...
Zaninin 35m du geçen sene değeri,1 sene bay geçti 25 e indirdim piyasası bu bana güven

Zaniolonun 1.haterı benimdir heralde ama en kötü zamanında bile piyasa değeri 20dir pasaport ve yaşı sebebiyle,szalai malının 15 e gittiği keremin 15 teklif aldığı yerde zaniolo için 10-15 falan mümkün değil

Takas olacaksa en mantıklısı amrabat+ikone+10m +karı =zaniolo şeklinde olur

iyi de hoca torriera'nın yanına oli gibi vecino gibi pas dağıtabilen adam istiyor sanki yaw. amkarbat'ı pek istememesi lazım gibi nşa'da?

DURSUN ÖZBEK İSTİFA!!!!

ulan bi icardi bi benimmi kanıma dokunuyor Erden Timura yapılanlar!!!

yine bitti tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt