- 29 Temmuz 2011
- 17.195
- 8.779
- 1.588
Adamlar 11'e almış, 35 maça çıkmış nerdeyse full istemeyen arkadaşlar var anlaşılan da istesek bile alamayiz gibi zatenFit bir Lemina, 5-10m neyse değer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar 11'e almış, 35 maça çıkmış nerdeyse full istemeyen arkadaşlar var anlaşılan da istesek bile alamayiz gibi zatenFit bir Lemina, 5-10m neyse değer
hayır denmemelidir.le havre'den gecmis oyuncuyu almadan önce "La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim" denmelidir
Neden amrabata 15 verelim ustat. Kaan Torreira devam etsin bi farklari olmayacak bence. Belki sertlik olarak biraz fark yaratirAmrabat’i alma ihtimalimiz varsa hemen alalim
Onu beklet bunu beklet sonra son gün ndombele geliyor
Burun kivirmaya gerek yok
Torreira-Amrabat ikilisi saglam bir orta saha hatti olur
Zaninin 35m du geçen sene değeri,1 sene bay geçti 25 e indirdim piyasası bu bana güvenNeye göre 25, kim belirliyor bunu?
Satıcı malına istediği değeri biçebilir ama esas piyasa değerini alıcıların teklifi belirler. Sarı siteye 1 milyonluk aracın için 1,5 milyon yazar ve aklın sıra taviz vermezsen, yıllarca arabana biner veya garajda çürütürsün mesela. 20-25 milyon veren varsa takas filan beklenmez.
Okan Hocanın oyun formatında Zaniolo için uygun bir mevki yok, adamın burada zaten gözü yok! Başka yağlı müşteri çıkmazsa 10 milyona bile satmak zorunda kalırsın; benim tahminim 15 civarına Serie A ya döneceği yönünde, fazladan alınacak her centi kar görürüm.
Daha kötüsü Yusuf Demir için söz konusu. Kazığı yedin diye piyasasını 6 milyon olarak belirlersen, sözleşmesini kiralamalarla tamamlar, sonra da elin kolunu sallaya sallaya çektirip gider. Talibi çıkarsa 1,5-2 milyonluk bir teklife anında çakar geçerim şahsen. Borsa tabiriyle zarar realizasyonu veya kolu kesmek yani; bunu yapmazsan gangren gövdeyi götürür...
Acunun transfer işinde olması kötü oldu diyebilirim
Ne olmuş ffp mevzusu mu çıktı premier ligde.Premier ligdeki 5-6 kulubun durumu buyuk firsat bence.
15-20 verip 30-40lik oyuncu alabiliriz.
dursun özbek ile gs'ın 5 yıl üst üste samp olacağını bilsen ne derdin?keşke takımı mesut özillerle doldurur
Ben yapay zeka miyim UfuktanimVideoda geçen konuşmaları mesajım altına yazı olarak at.
Forumda seni her işte kullanıyoruz. İsviçre çakısı gibisinBen yapay zeka miyim Ufuktanim
hoca ve futbolculara peygamber gözüyle bakardım bu adama rağmen nasıl bu kadar başarılı oldunuz diyedursun özbek ile gs'ın 5 yıl üst üste samp olacağını bilsen ne derdin?
az önce 1 fotoğrafına denk geldim.hoca ve futbolculara peygamber gözüyle bakardım bu adama rağmen nasıl bu kadar başarılı oldunuz diye