- 30 Ağustos 2009
- 29.697
- 18.911
- 2.188
Eyvah Okan hocamı yiyeceklerfatih terim fan club
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah Okan hocamı yiyeceklerfatih terim fan club
bana gelen bilgide transfer rafa kalkmıştıGalatasaray Rafa Silva'ya teklif yaptı.
A Spor
Vizyonumuz yerlerde yine…
İtalyan futbol gazetecisi Alfredo Pedulla’ya göre Hatayspor’un dikkat çeken ismi Dele-Bashiru’ya talip çıktı. Pedulla, Lazio’nun başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak adına harekete geçtiğini belirtti.
TEKNİK EKİPTEN ONAY ALDI
Hücuma yönelik orta saha oyuncusu olarak oynayan ancak aynı zamanda daha derin bir rol veya sağ kanat oyuncusu olarak da oynayabilen 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu teknik ekipten de onay aldı.
6 MİLYON EURO ARTI BONUSLAR...
Hatayspor’un orta saha oyuncusuyla yollarını ayırmak için 6 milyon Euro artı bonuslar istediği bildirildi. İki taraf arasındaki müzakerelerin yakında başlayacağı ve bir toplantının planlandığı bildiriliyor.
5e alalım
iyi topçu Fisayo
Tuncayım cebinde yoksa başka bir yerinden verecek demek kiPeki Para? Yapacakmisiniz bu transferi Cepinizden?
nasıl buldular ki seni
kolpa mı yapıon yoksa
Yurt içine çakma haberleri gibi durmaktaHatayspor forması giyen Dele Bashiru'nun serbest kalma bedeli
Türkiye içi için: 2.5m€
Yurt dışı kulüpleri için 7m€.
-Ertan Süzgün
bedava
Vizyonumuz yerlerde yine…
İbra olayı da kalkmış galiba. Dursun dövsen gitmezGalatasaray’ın gerçek takipçileri ve taraftarları başarı ve başarısızlığın kokusunu alır. 2 senedir koya koya şampiyon olacağız diyordum.
Ancak bazı gerçekler vardır mesela Nihat Kırmızı sportifte görev alıp konuşmaya başladıysa, başarısızlık kaçınılmazdır.
10 senedir demediğim şeyi diyorum fenerbahçe bu yıl şampiyon olur.