Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina ismi geçiyor bence lemina aradığımız adam değil. Amrabat isminin de yem olduğunu düşünüyorum

İtalyan futbol gazetecisi Alfredo Pedulla’ya göre Hatayspor’un dikkat çeken ismi Dele-Bashiru’ya talip çıktı. Pedulla, Lazio’nun başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak adına harekete geçtiğini belirtti.

TEKNİK EKİPTEN ONAY ALDI

Hücuma yönelik orta saha oyuncusu olarak oynayan ancak aynı zamanda daha derin bir rol veya sağ kanat oyuncusu olarak da oynayabilen 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu teknik ekipten de onay aldı.

6 MİLYON EURO ARTI BONUSLAR...

Hatayspor’un orta saha oyuncusuyla yollarını ayırmak için 6 milyon Euro artı bonuslar istediği bildirildi. İki taraf arasındaki müzakerelerin yakında başlayacağı ve bir toplantının planlandığı bildiriliyor.

5e alalım
iyi topçu Fisayo

Hatayspor forması giyen Dele Bashiru'nun serbest kalma bedeli

Türkiye içi için: 2.5m€

Yurt dışı kulüpleri için 7m€.
-Ertan Süzgün

bedava

10 sene evvel transfer nöbeti daha dolu doluydu şimdi çok kolpa dönüyor ya.. Sosyal medya etkileşim ayağına..

Galatasaray’ın gerçek takipçileri ve taraftarları başarı ve başarısızlığın kokusunu alır. 2 senedir koya koya şampiyon olacağız diyordum.

Ancak bazı gerçekler vardır mesela Nihat Kırmızı sportifte görev alıp konuşmaya başladıysa, başarısızlık kaçınılmazdır.

10 senedir demediğim şeyi diyorum fenerbahçe bu yıl şampiyon olur.

Galatasaray’ın gerçek takipçileri ve taraftarları başarı ve başarısızlığın kokusunu alır. 2 senedir koya koya şampiyon olacağız diyordum.

Ancak bazı gerçekler vardır mesela Nihat Kırmızı sportifte görev alıp konuşmaya başladıysa, başarısızlık kaçınılmazdır.

10 senedir demediğim şeyi diyorum fenerbahçe bu yıl şampiyon olur.
İbra olayı da kalkmış galiba. Dursun dövsen gitmez

Okan Buruk: "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Galatasaray taraftarlarını çok memnun edecek opsiyonlarımız var. Başkanımız, 'Transfer konusunda ne isterseniz yapacağım' dedi. Bu da bizi çok sevindirdi. Yönetim bizim için her türlü fedakarlığı yapıyor."

Okan Buruk: "Transferde Galatasaraylı taraftarları çok mutlu edecek opsiyonlarımız var. Başkanımız bu konuda çok istekli, özellikle transferde ne istersek yapacağımızı söyledi. Başkan ve yönetimizin desteğiyle taraftara güçlü bir takım seyrettirmek istiyoruz."

hoca konusuyor

Okan Buruk: "Beşiktaş yeni hocasını açıkladı van Bronckhorst, Mourinho'yu zaten söylemeye gerek yok. Önemli isimler. İki başarılı teknik direktör geldi. Aynı şekilde Abdullah Avcı var. Bunlar bizi sevindiren ve motive eden şeyler."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt