Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.831
- 40.584
- 3.413
Dogrular bunlar malesefsen ne pesismist adamsın be renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogrular bunlar malesefsen ne pesismist adamsın be renktaş
Derine inilebilir tabiki ama şimdi şampiyonlar ligine kalıyoruz vs. Bizim yedek kulübemiz yeterli mi? Ben olmadığını düşünüyorum. Berkan yerli eyvallah zaten benim dediğim denklemde berkan sadece şöyle, neden orda berkan oynadı. Daha iyisi olmalıydı yedekte. Yedek bile görmeyelim çünkü orta saha için 4 oyuncun varsa bunların dördü de sezon boyunca değişmeli oynayacak. Artık çok maç var. Ben ilk 11 olarak görmüyorum. En az 18 as oyuncu olması lazım hepsi oynuyo çünkü. Aslında benim demek istediğim bu.Berkan bize kaç tane gol yedirdi
Az maçı 1-1 bitti ama galibiyeti kaçırdık falan
Bu söylemlerle bir şey olmuyor. Berkan 8 milyon liraya oynuyor bul koy bakalım yerli alternatif kimi koyacaksın bu maliyetlere.
Az ilk maçta da tokatları bizi Van Bommel kaç kere geldi tek başına. Bir şeyi kaçırdığımız yok net golleri onlar kaçırdı son saniye maçı alma noktasına geldik sadece.
AZ maçlarını zaten kadroya bağlayacaksak çok yanlış yoldayız.
Neyse Türkiyede yetişmiş yerli dışında rotasyon için yer yok bundan sonra, yarın Sazdağı falan alınınca da umarım kimse gelip kim aldı bu adamı demez.
Çapraz bağını kopartti hala sakat olabilirNasıl bitmiş, bu çocuk çok büyük wonderkid diye piyasaya pazarlanmıyor muydu? Alıcısı olmamış mı hiç
Kutucuya niye torpil gecilmisBunun hesabını verecek olan biziz tabi taraftar olarak
her sey dahil 15Stuttgart bizim bir ara istedigimiz Assignonu 10 milyona aliyormus
Pardon sessiz olabilir misiniz (Okan Buruk sesiyle)Tatildeyim 1 hafta falan darlarım böyle muht
Asıl mesele en zor transfer grubunun peşinde koşuyoruz world class, olmuş ya da olabilecek
Bu grubun peşinde koşup üstüne bir de rotasyon falan isteyecek lüksümüz yok
Taş gibi oyuncuydu Midstjö bizden önce, herife ne kadar şans verdiğimiz ortada
Şahsen ŞLde hiçbir şey beklemiyorum.Derine inilebilir tabiki ama şimdi şampiyonlar ligine kalıyoruz vs. Bizim yedek kulübemiz yeterli mi? Ben olmadığını düşünüyorum. Berkan yerli eyvallah zaten benim dediğim denklemde berkan sadece şöyle, neden orda berkan oynadı. Daha iyisi olmalıydı yedekte. Yedek bile görmeyelim çünkü orta saha için 4 oyuncun varsa bunların dördü de sezon boyunca değişmeli oynayacak. Artık çok maç var. Ben ilk 11 olarak görmüyorum. En az 18 as oyuncu olması lazım hepsi oynuyo çünkü. Aslında benim demek istediğim bu.
Bunun hesabını verecek olan biziz tabi taraftar olarak
Aynen katılıyorum agzina sağlık bu kadar güzel ozetlenebilirdi hususiyetimiz.Ama kalite az artsa iyi olmazmı çünkü iyi bir yedek kulübesine ihtiyaç var. Mesela Sallai Yunus Barış üçüde oynadı sezonda faydalandık. Orta saha mesela Lemina Toreira ikilisinden birine bişey olsa orya koyacak adam yok. Stoper yedeğimiz yeterli değil. Sağ bek hep devşirme oldu. Farkında değiliz ama yedek kulübeside sürekli oynuyo aslında. Çok fazla maç var. Biz bu sene bunun ceremesini çok çektik sürekli sakatlık vs düşük seviye oyuncular yerine oynadı bu yüzden kaç tane maç var puan kaybettik. Az ilk maçı neredeyse tam kadroyduk. Deplasmanda 1-1 bitti ama galibiyeti kaçıran bizdik. Diğer maçlarda yedek oyuncular vardı sakatlıklardan dolayı rezil olduk. Fark bu kadar bariz aslında. Berkan bize tek başına kaç gol yedirdi. Biz mayıstan önce puan farkını 12-15 yapabilecekken son ana kadar ortak ettik feneri şampiyonluğa. Tüm bunları düşününce yedek kulübesinin önemi aslında çok fazla
Nesyri osimhenden iyi diyen bir topluluğu çok küçümsüyorsun la o yanıkliğı yine deliye vurur belli etmemeye uğraşır onlar.Sane çekersek yalnız birilerinin gt fena yanar. Para için gidecek adam araplardan saniyesinde istediği parayı bulur. Fb işi bana göre zor, fbnin hiçbir cazibesi kalmadı artık
Herkese proje sunmana gerek yokSane çekersek yalnız birilerinin gt fena yanar. Para için gidecek adam araplardan saniyesinde istediği parayı bulur. Fb işi bana göre zor, fbnin hiçbir cazibesi kalmadı artık
Para için gitti hocam, şu an yine kalmak için yüklü maaş istiyorHerkese proje sunmana gerek yok
Skriniar niye gitti 3 ay önce