Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan bize kaç tane gol yedirdi

Az maçı 1-1 bitti ama galibiyeti kaçırdık falan

Bu söylemlerle bir şey olmuyor. Berkan 8 milyon liraya oynuyor bul koy bakalım yerli alternatif kimi koyacaksın bu maliyetlere.

Az ilk maçta da tokatları bizi Van Bommel kaç kere geldi tek başına. Bir şeyi kaçırdığımız yok net golleri onlar kaçırdı son saniye maçı alma noktasına geldik sadece.

AZ maçlarını zaten kadroya bağlayacaksak çok yanlış yoldayız.

Neyse Türkiyede yetişmiş yerli dışında rotasyon için yer yok bundan sonra, yarın Sazdağı falan alınınca da umarım kimse gelip kim aldı bu adamı demez.
Derine inilebilir tabiki ama şimdi şampiyonlar ligine kalıyoruz vs. Bizim yedek kulübemiz yeterli mi? Ben olmadığını düşünüyorum. Berkan yerli eyvallah zaten benim dediğim denklemde berkan sadece şöyle, neden orda berkan oynadı. Daha iyisi olmalıydı yedekte. Yedek bile görmeyelim çünkü orta saha için 4 oyuncun varsa bunların dördü de sezon boyunca değişmeli oynayacak. Artık çok maç var. Ben ilk 11 olarak görmüyorum. En az 18 as oyuncu olması lazım hepsi oynuyo çünkü. Aslında benim demek istediğim bu.

Sane gercekten ust duzey oyuncu ama bence gelirse kanattan ziyade ortada kullanmak daha mantikli

Topla doner calim atar dripling yapar sut atar pas verir savunma sadakatide cok dusuk bir oyuncu degil 70 80 metre depar atip mertens gibi savunmaya gelip top çıkardığını kac kez hatırlarım

Saneyi bizim düzene takıma adapte edersek mutluda olur bizim manyak tayfa ile anlasirsa ortaya bambaska bir seviye çıkar
Sane tek basina oyun seviyesini 2 tık yukari cikarir ozellikle derbilerde acik alan buldugunda rafa Silva nin yaptiklarinin fersah fersah uzerini yapar raket gibi sol ayak var

Bence gelmeyecek bizim teklifi kullanip bayerne imza atacak

Tatildeyim 1 hafta falan darlarım böyle muht

Asıl mesele en zor transfer grubunun peşinde koşuyoruz world class, olmuş ya da olabilecek

Bu grubun peşinde koşup üstüne bir de rotasyon falan isteyecek lüksümüz yok

Taş gibi oyuncuydu Midstjö bizden önce, herife ne kadar şans verdiğimiz ortada
Pardon sessiz olabilir misiniz (Okan Buruk sesiyle)

Derine inilebilir tabiki ama şimdi şampiyonlar ligine kalıyoruz vs. Bizim yedek kulübemiz yeterli mi? Ben olmadığını düşünüyorum. Berkan yerli eyvallah zaten benim dediğim denklemde berkan sadece şöyle, neden orda berkan oynadı. Daha iyisi olmalıydı yedekte. Yedek bile görmeyelim çünkü orta saha için 4 oyuncun varsa bunların dördü de sezon boyunca değişmeli oynayacak. Artık çok maç var. Ben ilk 11 olarak görmüyorum. En az 18 as oyuncu olması lazım hepsi oynuyo çünkü. Aslında benim demek istediğim bu.
Şahsen ŞLde hiçbir şey beklemiyorum.

Yedek kalitesi de artık içerde yetişmiş yerli kalitesi demek buna uygun adamlar da zaten ŞLde falan fayda sağlamaz.

Hatta şöyle söyleyeyim Berkan Demirbay Kaan üçlüsüyle Göztepe deplasmanından çıkabiliyorsun bir kaç adam eklenince Davinson gibi, yani ligde zaten öyle çok ihtiyacın yok.

Yabancıları saymazsam sadece Demirbay’ı yollarım şu haliyle salmış diye o da, Arda Ünyay, Çağrı Balta vs hangisi iyi durumdaysa onları sokarım rotasyona.

Sane çekersek yalnız birilerinin gt fena yanar. Para için gidecek adam araplardan saniyesinde istediği parayı bulur. Fb işi bana göre zor, fbnin hiçbir cazibesi kalmadı artık

Ama kalite az artsa iyi olmazmı çünkü iyi bir yedek kulübesine ihtiyaç var. Mesela Sallai Yunus Barış üçüde oynadı sezonda faydalandık. Orta saha mesela Lemina Toreira ikilisinden birine bişey olsa orya koyacak adam yok. Stoper yedeğimiz yeterli değil. Sağ bek hep devşirme oldu. Farkında değiliz ama yedek kulübeside sürekli oynuyo aslında. Çok fazla maç var. Biz bu sene bunun ceremesini çok çektik sürekli sakatlık vs düşük seviye oyuncular yerine oynadı bu yüzden kaç tane maç var puan kaybettik. Az ilk maçı neredeyse tam kadroyduk. Deplasmanda 1-1 bitti ama galibiyeti kaçıran bizdik. Diğer maçlarda yedek oyuncular vardı sakatlıklardan dolayı rezil olduk. Fark bu kadar bariz aslında. Berkan bize tek başına kaç gol yedirdi. Biz mayıstan önce puan farkını 12-15 yapabilecekken son ana kadar ortak ettik feneri şampiyonluğa. Tüm bunları düşününce yedek kulübesinin önemi aslında çok fazla
Aynen katılıyorum agzina sağlık bu kadar güzel ozetlenebilirdi hususiyetimiz.

Sane çekersek yalnız birilerinin gt fena yanar. Para için gidecek adam araplardan saniyesinde istediği parayı bulur. Fb işi bana göre zor, fbnin hiçbir cazibesi kalmadı artık
Nesyri osimhenden iyi diyen bir topluluğu çok küçümsüyorsun la o yanıkliğı yine deliye vurur belli etmemeye uğraşır onlar.

sane müthiş topçu da ziyezh gibi laubali lakayıt ve maçı takımı ciddiye almayan bir topçu paramızı böyle bir topçuya basamayız hele hele osimheni izledikten sonra.

bizim hedeflerimizle uyuşmayan bir topçu bence uzak durmalıyız

Demirbayla Berkanın bu sene aldığı süreler ortada. Yabancıların kaliteli olduktan sonra yedeğe de o seviyelerde yabancı almana gerek yok zaten oynayamayacaklar.

Senin eldeki yabancıların Frankowski, Jelert, Cuesta falan yani hiç katkı alamıyorsun. Bunlar Sallai kadar katkı verseler yeterdi.

Kısacası yedekte Frankowski durmuş Gökhan Sazdağı durmuş hiçbir farkı yok benim için. Yabancıların belli bi kalitede olması şart

Sane vs isimler dolanır durur, transfer ancak temmuz ortası vs ciddiye biner birileri gelir bence. Kaleci için bile piyasa cart curt bahanesini sunacaklar.

Ayrıca rotasyon yüzünden çok puan kaybettik de yanlış bir söylem

Paşa maçı 3-0 yapmışsın oradan kim olursa olsun maçı veren hocadır

Eyüp 2-0dan 2-2 yine aynı durum ki as oyuncların sayısız gol kaçırdı

Hatay 1-1 rotasyonla falan alakası yok

Fener 0-0 as kadro çıktın

Tjk 2-1 as kadro çıktın

Paşa 3-3 as kadro çıktın hocan verdi Cuestayı alıp

Avrupa’ya gelelim

Alkmaar 1-1 net onlar daha iyi oynadı, zaten böyle iki pas yapan takımlar ilk devreki takımı dağıtabiliyordu

RFS 2-2 yani yorum bile yapmıyorum

Malmö 2-2 net rotasyon maçı buydu, alacaktın ama son saniye sağ kanat beke Ziyech alıp oradan gol yedik ne hikmetse

3-3 Kiev, yoruma gerek var mı

Ajax maçına eksik çıktık o da Kiev maçının bir sonucuydu zaten

Alkmaar maçlarını saymıyorum. Kısacası rotasyon yüzünden verdiğimiz maç yok neredeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt