Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSGde kalsa da 9 net maaşını alacaktı, ne farkettiki maaşında?

Şu an ister tabii zaten bonuslarla 10 küsür maaş alıyor aynısını Fenerden istiyor işte 12 civarı
Skriniar gelse idi Skriniar-Davinson / Abdülkerim-Davinson hangisi daha uygun olur idi bizim için amirim?

Ayrıca rotasyon yüzünden çok puan kaybettik de yanlış bir söylem

Paşa maçı 3-0 yapmışsın oradan kim olursa olsun maçı veren hocadır

Eyüp 2-0dan 2-2 yine aynı durum ki as oyuncların sayısız gol kaçırdı

Hatay 1-1 rotasyonla falan alakası yok

Fener 0-0 as kadro çıktın

Tjk 2-1 as kadro çıktın

Paşa 3-3 as kadro çıktın hocan verdi Cuestayı alıp

Avrupa’ya gelelim

Alkmaar 1-1 net onlar daha iyi oynadı, zaten böyle iki pas yapan takımlar ilk devreki takımı dağıtabiliyordu

RFS 2-2 yani yorum bile yapmıyorum

Malmö 2-2 net rotasyon maçı buydu, alacaktın ama son saniye sağ kanat beke Ziyech alıp oradan gol yedik ne hikmetse

3-3 Kiev, yoruma gerek var mı

Ajax maçına eksik çıktık o da Kiev maçının bir sonucuydu zaten

Alkmaar maçlarını saymıyorum. Kısacası rotasyon yüzünden verdiğimiz maç yok neredeyse.
Young Boys
Kophenhag maçları esas kırılma noktalarımız degilmiydi?

PSGde kalsa da 9 net maaşını alacaktı, ne farkettiki maaşında?

Şu an ister tabii zaten bonuslarla 10 küsür maaş alıyor aynısını Fenerden istiyor işte 12 civarı
Maaş + oynama isteği de var tabi. Dk var ona hazır olayım diye düşünmüştür. Ama sanenin tryi tercih edeceğini sanmam. Oynamak istiyorsa ya bayernle anlaşır ya da ingiltere yapar. Maaşta da indirime gideceğini düşünüyorum. Top 5 ülke mt potansiyeli olan oyuncular bu sene tr gelmez. Tr demek direkt havuz dışı kalmak demek

Kopenhag’da ne kırılması oldu 1.5 sene geçmiş aradan

Bunların da rotasyonla falan alakası yok planlamayla ve teknik heyetle var
Planlama ve teknik heyet konusuna %100 katılıyorum.Birde en büyük sorunumuz hiçbir sezon tam kadro sezona baslayamiyoruz hep birşeyler eksik kalıyor.Umarim bu sezon öyle olmasın.Bir rahat rahat yaz idmanı yapıp sezona baslayamadik.Dedigin gibi planlama işin özü.Ama herşeye rağmen bu sene biraz daha umitliyim en azından ortasaha oturdu.Yeterlimi tabii ki değil.Teknik heyet konusunda biliyorsun sürekli dillendiriyorum kesinlikle takviye şart .

Maaş + oynama isteği de var tabi. Dk var ona hazır olayım diye düşünmüştür. Ama sanenin tryi tercih edeceğini sanmam. Oynamak istiyorsa ya bayernle anlaşır ya da ingiltere yapar. Maaşta da indirime gideceğini düşünüyorum. Top 5 ülke mt potansiyeli olan oyuncular bu sene tr gelmez. Tr demek direkt havuz dışı kalmak demek
Ben orada biraz yönetime güvensizlikten fener dedim

Bence de gelmez TRye ama dışardan teklif de zor alır, Bayernde kalması daha olası

Bu listeden mecburen birilerini alacagiz. Yerli oyuncu almadan olmaz.

İmza parası da yüzde yüz ister Sane.Şarta bağlı dedikleri muntemelen çıktığı maç sayısıdır bu rakamlara göre düşünürsek muhtemelen olarak Bayern den neredeyse yüzde 50 ile yüzde 70 daha veriyor gibiyiz.Maliyet yüksek ancak bu kalibrede 3 adam alırsak Avrupa da da ilk 8 i zorlariz diye düşünüyorum.Kale için dün adı geçen Kepa seviyesinde biri izim için yeterli olacaktır.

Kepa
Slali Davinson Danso Eren
Torreire Lemina Sara
Yunus Morata Galeno

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt