- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
OlurGüzel Yunan bir şarkı paylaşırsam beni affeder misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OlurGüzel Yunan bir şarkı paylaşırsam beni affeder misin
PSGde kalsa da 9 net maaşını alacaktı, ne farkettiki maaşında?Para için gitti hocam, şu an yine kalmak için yüklü maaş istiyor
Skriniar gelse idi Skriniar-Davinson / Abdülkerim-Davinson hangisi daha uygun olur idi bizim için amirim?PSGde kalsa da 9 net maaşını alacaktı, ne farkettiki maaşında?
Şu an ister tabii zaten bonuslarla 10 küsür maaş alıyor aynısını Fenerden istiyor işte 12 civarı
Ciddi sakatlık geçirmişNasıl bitmiş, bu çocuk çok büyük wonderkid diye piyasaya pazarlanmıyor muydu? Alıcısı olmamış mı hiç
Young BoysAyrıca rotasyon yüzünden çok puan kaybettik de yanlış bir söylem
Paşa maçı 3-0 yapmışsın oradan kim olursa olsun maçı veren hocadır
Eyüp 2-0dan 2-2 yine aynı durum ki as oyuncların sayısız gol kaçırdı
Hatay 1-1 rotasyonla falan alakası yok
Fener 0-0 as kadro çıktın
Tjk 2-1 as kadro çıktın
Paşa 3-3 as kadro çıktın hocan verdi Cuestayı alıp
Avrupa’ya gelelim
Alkmaar 1-1 net onlar daha iyi oynadı, zaten böyle iki pas yapan takımlar ilk devreki takımı dağıtabiliyordu
RFS 2-2 yani yorum bile yapmıyorum
Malmö 2-2 net rotasyon maçı buydu, alacaktın ama son saniye sağ kanat beke Ziyech alıp oradan gol yedik ne hikmetse
3-3 Kiev, yoruma gerek var mı
Ajax maçına eksik çıktık o da Kiev maçının bir sonucuydu zaten
Alkmaar maçlarını saymıyorum. Kısacası rotasyon yüzünden verdiğimiz maç yok neredeyse.
Osimhen başlığına bak
Maaş + oynama isteği de var tabi. Dk var ona hazır olayım diye düşünmüştür. Ama sanenin tryi tercih edeceğini sanmam. Oynamak istiyorsa ya bayernle anlaşır ya da ingiltere yapar. Maaşta da indirime gideceğini düşünüyorum. Top 5 ülke mt potansiyeli olan oyuncular bu sene tr gelmez. Tr demek direkt havuz dışı kalmak demekPSGde kalsa da 9 net maaşını alacaktı, ne farkettiki maaşında?
Şu an ister tabii zaten bonuslarla 10 küsür maaş alıyor aynısını Fenerden istiyor işte 12 civarı
Kopenhag’da ne kırılması oldu 1.5 sene geçmiş aradanYoung Boys
Kophenhag maçları esas kırılma noktalarımız degilmiydi?
Planlama ve teknik heyet konusuna %100 katılıyorum.Birde en büyük sorunumuz hiçbir sezon tam kadro sezona baslayamiyoruz hep birşeyler eksik kalıyor.Umarim bu sezon öyle olmasın.Bir rahat rahat yaz idmanı yapıp sezona baslayamadik.Dedigin gibi planlama işin özü.Ama herşeye rağmen bu sene biraz daha umitliyim en azından ortasaha oturdu.Yeterlimi tabii ki değil.Teknik heyet konusunda biliyorsun sürekli dillendiriyorum kesinlikle takviye şart .Kopenhag’da ne kırılması oldu 1.5 sene geçmiş aradan
Bunların da rotasyonla falan alakası yok planlamayla ve teknik heyetle var
Ben orada biraz yönetime güvensizlikten fener dedimMaaş + oynama isteği de var tabi. Dk var ona hazır olayım diye düşünmüştür. Ama sanenin tryi tercih edeceğini sanmam. Oynamak istiyorsa ya bayernle anlaşır ya da ingiltere yapar. Maaşta da indirime gideceğini düşünüyorum. Top 5 ülke mt potansiyeli olan oyuncular bu sene tr gelmez. Tr demek direkt havuz dışı kalmak demek
O işi ahlatçı eline yüzüne bulaştırmıştı galibaBen orada biraz yönetime güvensizlikten fener dedim
Bence de gelmez TRye ama dışardan teklif de zor alır, Bayernde kalması daha olası