Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu scout31 tayfa ne zaman akıllanacak. bugün twitterda 10 tane saçma sapan iskandinav topçu ismi gördüm istatistik profilleri, bir şeye benzemeyen skills videoları vs. yeter be kardeşim doymadınız mı
Twitter da olmayışımız üzücü

Saadet zinciri gibi hepimiz hesap açıp birbirimizi takip edip etkileşim verip büyüsek?

Neymarı ve de bruyneyi
1747679053177.webp

Brandt burada yapamaz kültür şoku yaşar. Bizde İngilizce konuşan tayfa da yok
Hayatı boyunca Dortmund gibi loser takımlarda oynamış pembe götlü topçulardan uzak durulmalı

Baskıyı dibine kadar hissetmiş, 150 nabızla sakin kalan topçular ya da Barış gibi hayvanlar dahil edilmeli

Kimseden bir Erden ağabey olmasını beklemiyoz tabii ama Kavukçu başkan en azından İngilizce falan biliyodur gibi görünüyor

bu scout31 tayfa ne zaman akıllanacak. bugün twitterda 10 tane saçma sapan iskandinav topçu ismi gördüm istatistik profilleri, bir şeye benzemeyen skills videoları vs. yeter be kardeşim doymadınız mı
Adamlar 10bin tane twit atıyor, sonra geçmişe gidip bir tanesi tutunca ben demiştim oluyor 🤣
İskandinav tarafından futbolcu alınmaz bu bir futbol kuralıdır

Temmuz başına kadar gelirse kaleci gelir başka hiç bir şey olmaz hele ki doğrudan CL katılımı var ki Temmuz'un 2. haftasına doğru sezon açılır.
Kimse kendini inandırmasa da yine olacak olan Eylül ayında CL listesine eklenecek oyuncu/ları burada bekliyor olacağız, asla şaşmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt