Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Süper Lig kupasını pazar günü Yenikapı'da almak için bugün TFF'ye başvuracak.Yenikapı'da kutlama organizasyonu olacak mı?
Pazar gunu.Yenikapı'da kutlama organizasyonu olacak mı?
Hangi pazar diye soriim miPazar gunu.
bahsettiğin denklemde Yenikapıdaki ortam işi çok değiştirecek diye düşünüyorum.Victor'un gitmesi alacagi tekliflere bagli, yarin bir Arap kulubu senelik 40 milyon dolar verirse bence burada kalmasi cok zor. Bunlar felaket paralar, insan ister istemez gitmeyi dusunur cunku bir kac senede 100+ milyon dolar kazanabilme dusuncesi cok cazip gelir insana.
Avrupa'dan o tarz bir teklif almasi neredeyse imkansiz, belki PSG falan isterse iyi para alir o da en fazla net 12-13 milyon euro olur o parayi bizde de kazanabilir. Bu durumda yeni bir macera + daha prestijli takim/lig mi yoksa huzur buldugun ve cok sevildigin bir yerde kalmak arasinda tercih yapacaktir.
Arabistan'a gider 3 yıl 120 milyon doları alır 3 yıl sonra bize gelir.Victor'un gitmesi alacagi tekliflere bagli, yarin bir Arap kulubu senelik 40 milyon dolar verirse bence burada kalmasi cok zor. Bunlar felaket paralar, insan ister istemez gitmeyi dusunur cunku bir kac senede 100+ milyon dolar kazanabilme dusuncesi cok cazip gelir insana.
Avrupa'dan o tarz bir teklif almasi neredeyse imkansiz, belki PSG falan isterse iyi para alir o da en fazla net 12-13 milyon euro olur o parayi bizde de kazanabilir. Bu durumda yeni bir macera + daha prestijli takim/lig mi yoksa huzur buldugun ve cok sevildigin bir yerde kalmak arasinda tercih yapacaktir.
Arabistan takımı ile anlaşmıştı Osimhen sonra Napoli biraz fiyat arttırdı sanırım orada anlaşmazlık oldu.Yanlis hatirlamiyorsam gectigimiz yaz napoli osimhen’i arabistan’a satmak istedi ama oyuncu istemedigi icin transfer gerceklesmedi ve bize firsat dogdu
Daha iyi tekliflere kafasi karisabilir fikir degistirebilir ama sanki manchester’i bekliyor gibi
Avrupa ligi finalini manu kazanirsa cl’ye gidecek
Bu yüzden karar vermek icin bunu bekliyor olabilir
ben tam terside gayet makul tercih olabilir olarak bakıyorum . 3 yıl sonra da 120 olmasada 70-75 kazanabilir oralardan. hatta belki daha fazla 29 yaşında olacak misal.Arabistan'a gider 3 yıl 120 milyon doları alır 3 yıl sonra bize gelir.
Ben biraz Al Nassr'dan tirsiyorum cunku Ronaldo ayrilacak gibi duruyor. Brezilya'dan bir takima transfer olma durumu var o sebeple yeni bir forvet icin kesenin agzini acacaktir Al Nassr.Arabistan'a gider 3 yıl 120 milyon doları alır 3 yıl sonra bize gelir.
Bu transferden cok cekiniyiorum, isim tabi iyi guzel hos ama
KDB soylentileri dahilinde de ayni histeyim
Cok maliyetli adamlar, sikinti yasarsak fena olur. Bu sezon vurup ucma zamani, transferde hataya yer yok
demek istediğim o değil aslında yav - hep eksik kalıyorYani Sane yi, Kdb yi alınca bile vurup uçamıyorsak Lamine yamalı falan almamız lazım herhalde yada 20 yaşindaki messi falan.
Sevgili Can ,aslında isimlerden ziyade takıma geldiklerinde direkt katkı sağlayabileceklermi sağlayabilemeyecekler mi ,tamda meselenin burasındayız.Bize Lemina etkisi yapacak oyuncuya çok ihtiyacımız var.Bence bu doğrultuda gitmeliyiz.Yüreğini ortaya koyacak oyuncuya ihtiyaç velhasıl.Kevin De Bruyne ya da Sane bize bu doğrultuda katkı sağlar mı?Parayı bir anlığına unut.Sonra kontratlardan çıkmak için akla karayı seçiyoruz.Yoruyor.demek istediğim o değil aslında yav - hep eksik kalıyor
Tüm transfer süreci Osi'nin kararına bağlı iken - bütçenin para ve kaynak akışının(sponsor desteğnin) o sürece bağlı olduğu bir durumda - olaki olumlu sonuçlanırsa , sanmıyorum ki mesela 1 den fazla maliyeti yüksek oyuncuya girebiliriz.
asıl geldiğim nokta o - Sane'ye yönelsek KDB opsiyonu söz konusu olmayabilir ya da tam tersi ya da kaleci ile alakalı da bu noktada enteresan durum çıkabilir.
isim ve özelliklerden bağımsız Osi olumlu olursa (ki yalan değil benim beklentim pozitife dönüyor - akıma kapıldım belkide) o yüzden 1 tane muhtemelen Sane/KDB vs gibi profile gidebileceğiz. Orada doğrusunu takıma monte etmek esas dediğim. Elde patlama demiyeyimde , o hakkı doğru adamdan yana kullanmak lazım.
Burada Okan hoca sahneye çıkıyor işte.